Home Stiri Lidia Buble îl vrea înapoi pe Răzvan Simion?

Lidia Buble îl vrea înapoi pe Răzvan Simion?

autor Mirela
797 views 2 minute timp de citit

Lidia Buble a ridicat multe semne de întrebare de curând, după ce ar fi dat de înțeles că este geloasă pe relația pe care Răzvan Simion, fostul ei iubit, ar avea-o cu Daliana.

Aceasta a făcut o postare pe pagina sa de Instagram și a adăugat câteva versuri ale melodiei ”Disfruto”: „Vreau să îți dau un sărut/ Să-mi pierd timpul cu tine/ Să-ți păstrez secretele/ Să am grijă de momentele tale/ Să te îmbrățișez/ Să te aștept, să te ador/ Să am răbdarea ta”.

În timpul relațiai cu artistă, Răzvan a acordat un interviu celor de la okmagazine.ro și a vorbit despre schimbările care s-au produs în viața sa odată cu începerea poveștii de iubire cu Lidia.

„Eu nu, eu am câştigat poate nişte prieteni pierduţi altădată. Am reuşit să-i împărţim în amici, în prieteni, prieteni foarte buni. Noi ne-am asumat lucrurile astea, am avertizat-o că se va declanşa iadul pe pământ. Ea a zis că e pregătită, n-am crezut că o să fie atât de copleșitor pentru ea. Am învăţat-o să nu mai citească anonimele date pe diverse site-uri sau pagini de Facebook şi Instagram şi să verifice acele conturi făcute cu trei zile în urmă, cu poze cu pisici şi flori la profil. Primim multe mesaje din comunitatea neoprotestantă şi ne dăm seama că ei n-au învăţat nimic în duminicile acelea când tatăl Lidiei predică din amvon.

Atât timp cât ei nu l-au găsit pe Dumnezeu, încă îl caută şi au inima plină de negură, pentru noi nu sunt persoane importante. Au trecut aproape trei ani şi oamenii au încă lucruri a ne spune, de parcă noi, vreodată, am încercat să intrăm în viaţa cuiva şi să dăm lecţii. Asta mi s-a părut mereu ceva de neimaginat: cum cineva poate certa pe altcineva doar pentru că îi ştie adresa de e-mail… Ea a fost mai rănită şi dezamăgită decât am fost eu”, a spus Răzvan în cadrul unui interviu acordat pentru okmagazine.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies