Home Stiri Lidia Buble îl vrea pe Răzvan Simion înapoi? Acesta a postat un mesaj cu subînțeles: „Cel mai greu, dar și cel mai frumos”

Lidia Buble îl vrea pe Răzvan Simion înapoi? Acesta a postat un mesaj cu subînțeles: „Cel mai greu, dar și cel mai frumos”

autor Buinoschi Andreea
257 vizualizari

Cea mai recentă postare a Lidiei Buble a ridicat foarte multe semne de întrebare. Fanii cred că aceasta îl vrea înapoi pe Răzvan Simion, deși, de curând, a fost surprins în oraș alături de noua lui iubită.

Artista a fost copleșită de nostalgie și a postat pe contul ei de Instagram un videoclip mai vechi în care apare și Răzvan Simion, fostul iubit, având rolul principal. Mai mult decât atât, artista a adăugat și câteva cuvinte, ba chiar l-a etichetat și pe fostul iubit, lucruri ce au alimentat și mai mult suspiciunile.

„Cel mai greu, dar și cel mai frumos videoclip”, a scris Lidia în dreptul videoclipului.

Relația celor doi a fost extrem de strânsă. Lidia chiar i-a cunoscut pe copiii lui Răzvan, chiar dacă fosta soție a prezentatorului a acuzat-o pe artistă că ea este cea care a dezbinat familia.

„Pe fiul lui, Tudor, l-am cunoscut înainte s-o cunosc pe Ianca, pe Ianca am cunoscut-o după câteva luni, dar acum avem o relaţie atât de apropiată. Vorbim prin mesaje, eu le trimit poze cu Bubli, pentru că-mi iubesc mult Pomeranianul. Mergem la film împreună, la shopping, să mâncăm, la coafor, la studio. Au venit şi la concertele mele şi le-a plăcut, îmi ascultă piesele. Înainte de a-i cunoaşte, am avut emoţii, fiindcă îmi era pe undeva teamă să nu înţeleagă greşit lucrurile sau să mă respingă. Dar Dumnezeu a făcut ca lucrurile să se lege foarte bine de la început. Când vin la Bucureşti, simt că sunt fraţii mei, pentru că având fraţi de vârsta lor, cumva aşa îi privesc, ca pe doi fraţi mai mici.

Ai mei sunt doi oameni mai retrași. Niciodată nu mi-au spus: «Vrem neapărat să-l cunoaştem!». Nu mă întreabă lucruri. Au încredere foarte mare în mine, iar eu vreau să se întâmple toate lucrurile natural. Sunt convinsă că în viitorul apropiat lucrurile vor fi aşa cum ne dorim noi”, a mărturisit Lidia în cadrul unui interviu acordat celor de la okmagazine.ro, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..