Home Stiri Lidia Buble, în brațele lui Cornel Ilie

Lidia Buble, în brațele lui Cornel Ilie

autor Buinoschi Andreea
397 vizualizari

Ieri, Lidia Buble a postat câteva fotografii pe contul său de Instagram, printre care au fost și câteva cu solistul trupei Vunk. Cum existau deja câteva zvonuri despre o posibilă relație între ei, aceste fotografii nu au făcut nimic altceva decât să le amplifice și mai tare.

Ieri, cei doi au filmat videoclipul piesei Vino/ Du-te, într-un loc foarte frumos din Snagov. Artiștii au vrut să le arate fanilor puțin din ceea ce urmează să apară în noul videoclip și au împărtășit cu ei câteva fotografii din culise. Așadar, se pare că în videoclip aceștia formează un cuplu și mai multe persoane au susținut că cei doi sunt împreună și în realitate sau vor forma un cuplu în viitorul apropiat.

„Băi, sunteți cam apropiați. Nu că v-ar sta rău, sunteți chiar mișto împreună!”, “Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”, “Plânge Răzvan dacă aude :))”, “Sunt sigură că videoclipul va fi superb, ca și melodia, Lidia! ”, “Felicitări, Lidia, să-ți dea bunul Dumnezeu multă sănătate și fericire!”,  au fost doar o parte dintre comentariile pe care fosta iubită a lui Răzvan Simion le-a primit.

Cornel Ilie a anunțat, acum câteva săptămâni, că divorțează de cea pe care o alesese să îi fie soție. Unele persoane o acuză pe Lidia că ar fi intervenit iar în căsnicia unui bărbat și au spus că se va întâmpla ca în cazul lui Răzvan. „Din «Poveste» a rămas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”, a fost mesajul prin care solistul trupei Vunk și-a anunțat divorțul…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies