Home Stiri Lidia Buble încă suferă după Răzvan. Aceasta s-a dat singură de gol: „Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul”

Lidia Buble încă suferă după Răzvan. Aceasta s-a dat singură de gol: „Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul”

autor Buinoschi Andreea
356 vizualizari

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de mai bine de trei luni, după o relație care a durat aproximativ cinci ani. Deși au decis că sunt suficient de puternici pentru a rămâne prieteni, se pare că Lidia nu l-a uitat pe fostul său iubit, iar cea mai nouă piesă a sa vorbește despre lucrul acesta.

2

Lidia urmează să lanseze o melodie, alături de Vunk, iar versurile îi sunt dedicate chiar lui Răzvan, chiar dacă într-un mod mai subtil: „Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul… Ar fi bine să mi-l repari, că tot la el și tu tresari”. Prin intermediul contului său de Instagram, artista a recunoscut că această piesă este despre ea și, implicit, face referire și la relația pe care a încheiat-o.

3

Artista nu s-a sfiit să recunoască faptul că rănile nu i s-au vindecat, dar este încrezătoare că totul va fi bine, mai ales că muzica o ajută să se vindece.

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.

4

Mă bucur tare atunci când reușesc să ajung la sufletele voastre și când pot să transmit emoție. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătură cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiți”, a recunoscut Lidia, pe conturile sociale…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies