Home Stiri Lidia Buble încă suspină după Răzvan Simion

Lidia Buble încă suspină după Răzvan Simion

autor Buinoschi Andreea
171 vizualizari

Deși Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit acum aproximativ patru luni, dar se pare că artista nu a reușit să treacă peste acest eveniment atât de repede. Lidia își cântă dezamăgirea din dragoste în noua sa piesă, iar versurile vorbesc despre tot ceea ce a însemnat această separare pentru ea.

Lidia și Vunk au lansat piesa Vino, du-te, iar artista a recunoscut faptul că sursa de inspirație este reprezentată de certuri, dezamăgiri și de faptul că, atunci când acestea se întâmplă destul de des, cuplul decide să pună punct.

2

„Despre nehotararea ce se instalează in inima cuplurilor atunci cand nimic nu a mai ramas de spus sau de trait dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. «Vino… du-te, Lasa-ma si nu ma lasa»… un joc al emotiilor in care multi se regasesc. Imi doream de mult timp o.piesa de la @trupavunk… si uite ca am reusit, in toamna asta sa am o piesa ca o confesiune ❤️”, a spus Lidia pe contul său de Instagram.

3

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.

4

Mă bucur tare atunci când reușesc să ajung la sufletele voastre și când pot să transmit emoție. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare dintre ele a avut legătură cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiți”, a mai declarat artista…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies