HomeStiri Lidia Buble are o părere extrem de bună despre ea. Iată ce spune vedeta!

Lidia Buble are o părere extrem de bună despre ea. Iată ce spune vedeta!

autor Elena Yvette
2,K views 2 minute timp de citit

În ciuda comentariilor răutăcioase primite pe rețelele de socializare, Lidia Buble are o părere extrem de bună despre ea însăși.

Vedeta știe că este extrem de frumoasă și că nu ar trebui să bage niciodată în seamă vorbele urâte venite de la cei ce nu o apreciază.

„Singurul meu defect este că sunt perfectă. Sunt perfectă şi cu asta am terminat. Să nu mai aud că am nasul mare, că nu ştiu ce, pentru că sunt perfectă PUNCT. Suntem frumoşi exact aşa cum ne-a creat Dumnezeu, asta e părerea mea. Chiar dacă mai avem defecte. Cred că acele defecte ne fac de fapt să fim deosebiţi şi speciali în felul nostru. Iar eu am un defect foarte vizibil, bineînțeles, nasul! De unii este considerat defect, de către mine este considerat un atu. Mi se pare că-mi da foarte multă personalitate şi foarte mare încredere în mine. Nu mă deranjează absolut deloc şi pot să vă spun că până acum nu am apelat la dragii esteticieni. N-am avut nevoie şi nu vreau deocamdată. Probabil când voi îmbătrâni, dacă nu o să-mi mai convină ceva la mine, nu zic «nu». Dar acum… şi cât o sa mă ţină Dumnezeu aşa, vreau să fiu cât mai mult naturală”, a povestit Lidia Buble…

De câte ori are ocazia, Lidia Buble vorbește despre frumusețea adevărată și își îndeamnă toți fanii să aibă încredere în ei înșiși, chiar dacă uneori cei din jurul lor nu sunt cei mai drăguți. Aceasta afirmă faptul că indiferent de cât de frumos sau bun ai fi, este inevitabil să nu ai parte de ură din partea invidioșilor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..