HomeStiri Mondene Lidia Buble preferă treburile casnice în locul distracţiilor. Cu cine seamănă?!

Lidia Buble preferă treburile casnice în locul distracţiilor. Cu cine seamănă?!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 722 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/08/Lidia-Buble-preferă-treburile-casnice-în-locul-distracţiilor.-Cu-cine-seamănă.jpg

Lidia Buble este o cântăreaţă foarte modestă. Lidia provine dintr-o familie modestă cu mulţi copii, însă se pare că faima nu a schimbat-o pe blondină. Aceasta nu are apariţii mondene, ci este văzută doar atunci când este neapărată nevoie.

Lidia Buble preferă treburile casnice în locul distracţiilor. Cu cine seamănă

Iubita lui Răzvan Simion a declarat că chiar dacă este vară şi lumea este mereu la plajă, ea nu este genul asta. Nu îi place să se bronzeze prea tare, pentru că are un ten foarte sensibil.

Lidia Buble preferă treburile casnice în locul distracţiilor. Cu cine seamănă 1

„Timp să stau la plajă nu prea am. Nu sunt genul care să mă bronzez foarte tare, am pielea mai sensibilă, folosesc creme de protecţie, încerc să mă protejez de razele solare, să stau la orele potrivite, dimineaţa sau mai pe seară, după orele 17. În plus, nu sunt disperată să merg la piscină. Semăn cu mama. Dacă am timp, ori merg să-mi vizitez familia, ori fac treburi casnice”, a declarat Lidia Buble pentru Libertatea.

După cum lasă să se vadă şi la televizor, Lidia Buble este o fată foarte naturală şi plină de energie pozitivă. A spus că nu mănâncă carne pentru că este vegetariană, dar fructe şi legume mănâncă la orice oră din zi sau din noapte…

Lidia Buble preferă treburile casnice în locul distracţiilor. Cu cine seamănă 2

„Sunt vegetariană şi nu-mi place carnea. Dar mănânc la orice oră, sunt foarte haotică. Am concerte şi mănânc şi noaptea, pentru că mi se face foame. În general, consum foarte multă salată şi fructe, precum şi fresh-uri pe care mi le fac singură. Ieşi ieftin cu mine. În general, eu mănânc pe grabă, opresc la un magazin, îmi iau o salată, asta pentru că încerc să fac cât mai multe lucruri în aceeaşi zi. E mai dificil cu noi, artiştii”, a mai spus cântăreaţa.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed