Home Stiri Lidia Buble reacționează, după ce Răzvan a vorbit despre despărțirea lor

Lidia Buble reacționează, după ce Răzvan a vorbit despre despărțirea lor

autor Buinoschi Andreea
120 vizualizari

Lidia Buble și Răzvan Simion au pus punct relației lor în urmă cu aproximativ un an, după cinci ani de iubire ca în filme. Aceștia au fost extrem de discreți în legătură cu motivul care i-a adus aici, dar, în urmă cu doar câteva zile, prezentatorul de la Antena 1 a făcut o declarație cu subînțeles.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, matinalul a spus că, de cele mai multe ori, pentru eșecul unei relații sunt vinovați bărbatul, dar și mama acestuia. Deși discuția nu a avut legătură cu Lidia Buble, oamenii s-au gândit la aceștia din prima clipă.

„Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului este că nu toate contează. Nu orice persoană, lucru sau eveniment trebuie să aibă un impact asupra noastră, indiferent cât de mult ar încerca.

Gândește-te la viața ta ca la o casă. Ai da voie oricărui străin înăuntru? Să vină, să-și lase hainele murdare, să se curețe și apoi să plece, lăsându-te pe tine să cureți toată mizeria?”, a reacționat Lidia pe pagina sa de Instagram.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult, ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit”, a scris Răzvan Simion pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies