Lidia Buble refuză să cânte pentru sume mici


166

Cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 25 de ani, a devenit celebră nu doar carierei în domeniul artistic, ci și deoarece are o relație de trei ani cu prezentatorul TV Răzvan Simion, care este atât iubitul, cât și managerul ei.

În urma succesului, Lidia și Răzvan au început să ridice tarifele pentru concertele susținute de artistă și filtrează cu grijă ofertele primite pentru a cânta la evenimentele private, cum sunt nunțile, botezurile, aniversările și petrecerile. Astfel, nu mai acceptă să cânte contra unor sume mici, acordând atenție doar ofertelor generoase.

Răzvan Simion i-a luat apărarea iubitei sale, mai ales că decizia de a refuza sumele mici a fost luată de comun acord. Fiind invitat în emisiunea Xtra Night Show, acesta a dezvăluit și care este motivul pentru care au ales să procedeze astfel și să fie selectivi.

„Da! De ce? Tăiem factură, dacă asta te interesează! Şi pentru domnii de la ANAF tăiem factură dintotdeauna! Săptămânile viitoare cred că avem vreo trei nunţi!  E adevărat, suntem selectivi, suntem selectivi prin prisma preţului… să nu te gândeşti că onorăm toate cererile pe care le primim. Au fost cazuri când am refuzat! Unii bani se mai şi refuză! E important să mai şi refuzi din bani!”, a declarat Răzvan Simion.

Lidia Buble este fostă participantă a emisiunii Te cunosc de undeva! și a ajuns repede în topurile muzicale din România după ce a fost remarcată de Adi Sînă, de la Akcent, care a colaborat cu ea și a pus-o în valoare din punct de vedere muzical. În planul personal, aceasta este des criticată, deoarece multă lume o acuză de destrămarea căsniciei pe care Răzvan a avut-o cu Diana, de care a divorțat în 2015, fapt care nu a fost confirmat nici de Lidia, nici de Răzvan, acesta din urmă susținând că relația dintre el și fosta lui soție și mamă a celor doi copii pe care îi are cu ea se încheiase înainte de a se cupla cu Lidia…

Citește și:  Tic-tac! Iată care este ora cea mai târzie la care se poate bea cafeaua, potrivit medicilor

În concluzie, cine dorește să o contacteze pe Lidia Buble pentru a cânta la petreceri, trebuie să scoată din buzunar o sumă foarte mare, în caz contrar se va lovi de un refuz din partea artistei și a managerului ei.

loading...