Home Stiri Lidia Buble, sacrificii din cauza banilor: „Multe luni în care rămâneam fără mâncare”

Lidia Buble, sacrificii din cauza banilor: „Multe luni în care rămâneam fără mâncare”

autor Mirela
293 views 3 minute timp de citit
  • Lidia Buble se poate lăuda, în prezent, cu o carieră de succes.
  • Aceasta are multe concerte și contracte de imagine care îi aduc suficient de mulți bani.
  • Cu toate acestea, artista a avut o perioadă în care nu avea niciun ban.

Lidia Buble are o carieră extrem de înfloritoare, motiv pentru care și banii pe care îi face sunt pe măsură. Aceasta își poate permite tot ceea ce își dorește și își face toate poftele.

Cu toate acestea, artista nu a avut mereu parte de astfel de lucruri. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a trebuit să facă față câtorva luni extrem de grele, în care nu mai avea bani de mâncare și trebuia să de descurce așa cum putea.

Ce a trebuit să îndure Lidia Buble?

„Când am ajuns la București, cu fix 40 de lei în buzunar, mi-era atât de rușine să-l sun pe tati să-i cer să-mi dea bani de chirie. Eram, efectiv, singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni. Îi mai sunam din când în când pe ai mei, dar mi-am dat seama că trebuie să fac ceva cu viața mea, că trebuie să găsesc o sursă de venit.

Am început să lucrez ca bonă. Salariul era unul mic, ținând cont de faptul că trebuia să plătesc întreținere, chirie, mâncare. Era de 12 milioane. Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără mâncare. Mergeam prin supermarket-uri, este prima oară când zic asta și nu-mi e rușine, eu n-am privit-o atunci ca pe un furt, ca pe ceva rău, sunt acei biscuiți vărsați, mâncam unul-doi și aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă. Nu mai aveam bani nici de metrou, RATB, treceam pe sub bara de la metrou”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Artista primește sfaturi importante din partea tatălui

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată.

Noi suntem creația lui Dumnezeu. Toți suntem frumoși, dar cred că putem să fim și mai frumoși când lucrăm la sufletele noastre. Frumusețea exterioară este trecătoare. Mereu o să aleg interiorul, pentru că e cel care rămâne”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies