HomeStiri Mondene Lidia Buble și Răzvan Simion au cântat împreună! Vezi imagini de la emoționantul moment!

Lidia Buble și Răzvan Simion au cântat împreună! Vezi imagini de la emoționantul moment!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/lidia-buble-1.jpg

Chiar dacă a durat ceva până au confirmat că au o relație, acum Răzvan Simion și Lidia Buble sunt de nedespărțit. Cei doi au ajuns chiar și să cânte împreună.

lidia-buble

Momentul emoționant a avut loc într-un club din capitală, o imagine cu Lidia și Răzvan fiind făcută publică de Adi Sînă, un prieten foarte bun al celor doi.

Lidia Buble și Răzvan Simion au cântat pentru prima dată împreună. Deși fanii se așteptau să primească un filmuleț, s-au mulțumit, până la urmă, și cu o fotografie. „Pentru totdeauna iubire”, „Vreau să îi văd, unde sunt live?”, „Vrem și filmulețul”, au fost câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Lidia Buble și Răzvan Simion trăiesc o frumoasă poveste de iubire, de mai bine de un an. Întrebată dacă are planuri de căsătorie, Lidia Buble a mărturisit că nu dorește să se grăbească.

„Nu, încă nu. În orice cuplu mai vorbești din când în când, dar încă nu ne-am propus, nu avem ceva programat. Lăsăm să vină totul natural, nu vrem să forțăm absolut nimic. Suntem bine, suntem ca și căsătoriți”, a declarat Lidia.

15055887_1382924668408218_8107145153397720047_n-620x620

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed