HomeStiri Mondene Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună? Prietenii fac dezvăluiri

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună? Prietenii fac dezvăluiri

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 938 views
Lidia Buble si Razvan Simion, din nou impreuna Prietenii fac dezvaluiri-bomba 1 in Stiri Mondene

Lidia Buble și Răzvan Simion continuă să colaboreze pe planul profesional după ce prezentatorul matinalului de la Antena 1 a anunțat că nu mai formează un cuplu. Răzvan Simion este implicat în proiectele muzicale ale Lidiei Buble.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine.

Lidia Buble si Razvan Simion, din nou impreuna Prietenii fac dezvaluiri-bomba 2 in Stiri Mondene

învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire?

Lidia Buble si Razvan Simion, din nou impreuna Prietenii fac dezvaluiri-bomba 3 in Stiri Mondene

Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit”, scria Răzvan Simion pe contul său de Instagram atunci când a anunțat despărțirea de Lidia Buble.

Recent, cei doi s-au revăzut la filmările artistei pentru cel mai nou videoclip, iar prietenii lor au făcut declarații-bombă despre felul în care s-au purtat foștii iubiți, lăsând să se înțeleagă faptul că este posibil să fi avut loc o împăcare între ei.

„Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan.

Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat.

Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani.

A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați însă s-au purtat ca două persoane civilizate…

S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au declarat pentru playtech.ro sursele respective.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed