Home Stiri Lidia Buble și Răzvan Simion sunt în pragul despărțirii

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt în pragul despărțirii

autor Elena Yvette
173 vizualizari

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt în pragul despărțitii, conform surselor apropiate ale cuplului. 

Deși ne-au obișnuit să-i vedem în ipostaze romantice, iubitori și entuziasmați, în timp ce-și trăiau frumos povestea de dragoste, se pare că cei doi au decis să pună punct legăturii dintre ei.

61706707

De câteva luni încoace, situația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a schimbat radical. Ei nu-și mai arată afecțiunea unul față de celălalt, așa cum ne-au obișnuit, și nici nu mai apar împreună pe rețelele de socializare. Mai mult, surse apropiate celor doi au declarat că relația lor scârțâie și lucrurile nu mai sunt la fel ca înainte…

lidia-buble-si-razvan-simion-neata

S-a aflat motivul

Se pare că avem și motivul răcelii dintre cei doi. Cântăreața pare să se fi supărat pe Răzvan Simion din cauza faptului că prezentatorul de la ‘Neața a sărbătorit un eveniment important alături de soția lui. Pe vremea când era căsătorit cu Diana, în fiecare an, pe 25 septembrie, Răzvan dădea o petrecere. Era ziua în care, în 2003, a venit la București și viața lui profesională a luat o altă turnură! Firește, bucuria era imensă și trebuia sărbătorită! Acum, situația este însă alta! Simion s-a despărțit de soție, trăiește o poveste de dragoste cu Lidia Buble și pare să nu îi mai priască prima lună din toamnă, fiindcă relația lui cu cântăreața, în aceste momente, este neclară, au dezvăluit apropiații vedetei.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies