Home Stiri Lidia Buble spune cum face față criticilor despre nasul ei

Lidia Buble spune cum face față criticilor despre nasul ei

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 387 views 3 minute timp de citit
  • Lidia Buble este una dintre persoanele publice din România care este constant în atenția publicului.
  • Aceasta a fost mereu criticată pentru forma nasului ei.
  • De fiecare dată, însă, aceasta a declarat că nu vrea să facă nicio operație estetică în acest sens.

Nu de puține ori, Lidia Buble a fost criticată pentru felul în care arată. Aceasta a fost chiar jignită pentru forma nasului ei, însă artista este împăcată cu acest lucru și s-a acceptat așa cum este.

Din nou, artista a dezvăluit că nu vrea să își facă nicio intervenție chirurgicală la nivelul nasului și că va lăsa lucrurile exact așa cum sunt.

Lidia Buble, mulțumită de felul în care arată

„De mică am fost foarte mulțumită de felul în care am arătat și de felul în care am fost creată de Dumnezeu și cred că asta face diferența. Poți să fii frumoasă și dacă nu ai încredere în tine, lucrul acesta se reflectă și oamenii te simt. Sunt foarte mulți oameni care îmi spun că «Ai nasul mare, te uiți nu știu cum!», diferite comentarii.

Cum spuneam, eu am aflat că am nasul mare în momentul în care am intrat în industrie. Cumva, oamenii căutau un nod în papură. Și după aia am zis «Băi, dar mie de mică mi-au plăcut oamenii cu nasul mare!». Și am luat-o pe partea cealaltă, am luat-o ca pe un compliment. Și îmi place să cred că mă ajută să miros hit-urile, oamenii frumoși pe care îi păstrez lângă mine. Așa că îl iau ca pe o calitate, mă mândresc cu el”, a spus aceasta pentru cei de la cancan.ro.

Artista încă ține legătura cu Răzvan Simion

„Într-o zi, vorbeam cu Răzvan și zic: «Simt că am obosit. Simt că nu mai am inspirație, că nu mă mai regăsesc». Mă uitam în oglindă și ziceam «cine e fata asta?». Eu, care în fiecare zi eram cu zâmbetul pe buze și cu chef de viață, să fac de toate. Mi-a zis: «Ia o pauză, ce te oprește?». Mi-era frică, cumva, pentru că social media e la putere în zilele noastre. Mi-a fost teamă, dar am zis că mai presus de toate este să fiu eu bine cu mine, ca să pot să inspir oamenii cu muzică și energie bună. Revenirea mea a fost foarte apreciată. Mi-a prins bine. Nu pot decât să mă bucur”, a spus Lidia Bible, conform spynews.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies