Home Stiri Lidia Buble, victima propriei sincerități: „Nu prea mă avantajează în industria în care sunt”

Lidia Buble, victima propriei sincerități: „Nu prea mă avantajează în industria în care sunt”

autor Mirela
247 views 3 minute timp de citit
  • Lidia Buble a fost invitată într-un podcast de curând.
  • Deoarece este o persoană extrem de sinceră, aceasta a întâmpinat anumite dificultăți.
  • Artista a recunoscut că nu de puține ori a avut de suferit din cauza acestui lucru.

Lidia Buble a fost invitată în cadrul unui podcast în care a vorbit despre mai multe lucruri din viața sa. Aceasta a recunoscut mai multe lucruri și și-a deschis sufletul foarte mult, fiind foarte sinceră în ceea ce privește declarațiile făcute.

După ce podcast-ul a fost difuzat, aceasta le-a mulțumit fanilor ei pentru mesajele primite și a menționat că a avut sufletul îndoit, deoarece a fost trasă la răspundere de multe ori pentru sinceritatea de care dă dovadă.

Ce le-a transmis Lidia fanilor?

„M-am bucurat enorm să citesc atât de multe mesaje de la voi în urma adevărurilor aflate. M-am dus cu un nod în gât la podcast și, în general, la interviuri merg așa și să vă zic de ce. Sunt un om extrem de sincer, dureros de sincer, și, din păcate, treaba asta cu sinceritatea pe mine nu prea mă avantajează în industria în care sunt. De foarte mult ori am fost pusă la zid și aveam așa o temere, dar, de data aceasta, am fost apreciată”, a spus artista în mediul online.

Cântăreața a recunoscut că a trecut printr-o perioadă foarte dificilă

„Când am ajuns la București, cu fix 40 de lei în buzunar, mi-era atât de rușine să-l sun pe tati să-i cer să-mi dea bani de chirie. Eram, efectiv, singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni. Îi mai sunam din când în când pe ai mei, dar mi-am dat seama că trebuie să fac ceva cu viața mea, că trebuie să găsesc o sursă de venit.

Am început să lucrez ca bonă. Salariul era unul mic, ținând cont de faptul că trebuia să plătesc întreținere, chirie, mâncare. Era de 12 milioane. Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără mâncare. Mergeam prin supermarket-uri, este prima oară când zic asta și nu-mi e rușine, eu n-am privit-o atunci ca pe un furt, ca pe ceva rău, sunt acei biscuiți vărsați, mâncam unul-doi și aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă. Nu mai aveam bani nici de metrou, RATB, treceam pe sub bara de la metrou”, a spus Lidia în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies