Home Stiri Lidia Buble, victima răutăților celor din jur

Lidia Buble, victima răutăților celor din jur

autor Buinoschi Andreea
142 vizualizari
loading...

Copilăria Lidiei Buble nu a fost una prea fericită și nici prea liniștită. În prezent, aceasta se bucură de o carieră de succes, dar și de multă apreciere din partea fanilor. Din păcate, lucrurile nu au stat așa întotdeauna.

„Noi, fiind foarte mulți copii în familie, 11, mama și tata nu ne puteau face toate mofturile. Niciodată nu ne-a lipsit nimic, dar, așa, ce aveam pretenții de păpuși și de haine, nu le-am avut în permanență. Dar acum mi-e bine .(…) Am o colecție impresionanta de păpuși Barbie”, a declarat artista în urmă cu ceva timp.

2

„Într-o  țară  ortodoxă, pentru neoprotestanți este destul de greu.  Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, sunt cuvintele cântăreței.

3

Lidia Buble a avut mult de suferit din cauza răutății colegilor, dar a reușit să găsească puterea de a trece peste.

De curând, Lidia Buble a trecut, din nou, printr-un episod destul de greu. Aceasta a pus punct relației pe care o avea cu Răzvan Simion. Cei doi au fost împreună aproximativ cinci ani, dar au decis să pună punct relației.

4

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat sa nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine.
Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multa iubire cu care nu știam ce să fac.
Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen.
Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și, în rest, doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept.

Copilul râde:
«Înțelepciunea şi iubirea mea e jocul!»
Tânărul cântă:
«Jocul şi-nțelepciunea mea-i iubirea!»
Bătrânul tace:
«Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!» L.B.
Viață frumoasă, Suflețel!”, este mesajul prin care Răzvan Simion a confirmat despărțirea…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies