HomeStiri Mondene Lidia Buble vorbeşte despre relaţia cu Răzvan Simion!

Lidia Buble vorbeşte despre relaţia cu Răzvan Simion!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 954 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/collage_640x339.jpg

După ce presa a speculat că între Lidia Buble şi Răzvan Simion ar exista o poveste de dragoste, cântăreaţa a vorbit pentru prima dată despre acest lucru. Mai exact, invitată într-o emisiune tv, Lidia a confirmat suspiciunile mediatice.

lidia buble poza 1

Întrebată de fotografia ce a apărut pe contul ei de facebook, în care purta un inel, Lidia a declarat că: „Nu era vorba de nici un inel. Era vorba de un jeleu pe care îl ţineam pe deget. Îmi doresc normal să primesc inelul cât mai repede, aşa vrea o femeie. Cred că toate se întâmplă la momentul potrivit. Nu mă grăbesc nicăieri. Sunt bucuroasă cu tot ce se întâmplă în viaţa mea. Nici că iubitul meu nu are cheie de la casă nu e adevărat. Dezmint acest gest.”

Având în vedere discuţiile apărute în presă, conform cărora veniturile artistei ar fi crescut de când formează un cuplu cu Răzvan, Lidia a oferit o explicaţie. „Da, e adevărat că am început să cânt pe mai mulţi bani, dar acest lucru se datorează faptului că toate piesele mele au fost hituri şi s-au vândut. Nu are nici o legătură cu Răzvan”, a spus cântăreaţa.

Artista a vorbit şi despre o posibilă căsătorie între ea şi Răzvan. „Da, dacă mă va cere de soţie, normal că îi voi spune DA, sunt foarte îndrăgostită. Cel mai mult îmi place că mă respectă şi mă iubeşte aşa cum sunt”, a mai adăugat Lidia.

Anul acesta, pe 25 iunie, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, un băiat şi o fată. Se pare că vinovată de acest lucru ar fi chiar Lidia Buble, cea despre care presa spunea că ar avea o relaţie cu Răzvan, încă dinainte ca acesta să pună punct căsniciei sale.

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed