Home Stiri Lili Sandu, detalii despre nunta cu iubitul ei: „Stăm 3-4 zile, o săptămână”

Lili Sandu, detalii despre nunta cu iubitul ei: „Stăm 3-4 zile, o săptămână”

autor Mirela
30 vizualizari
  • Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în urmă cu trei ani.
  • Cei doi au amânat nunta și nici nu se grăbesc să o facă.
  • Lili și Silviu au spus cum își doresc să arate marele eveniment.

În anul 2019, Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cei doi nu au mai făcut nunta, mai ales că pandemia de Coronavirus le-a dat planurile peste cap, dar aceștia au de gând să facă și acest pas, doar că mai au unele aspecte de clarificat.

Lili Sandu susține că își dorește o nuntă atipică, ce să dureze mai multe zile, dar partenerul ei susține că rudele sale își doresc să fie o nuntă așa cum se face de cele mai multe ori.

Lili Sandu își dorește o petrecere care să țină mai multe zile

„Nu ne întreba de nuntă, pentru că nu știm deocamdată. Mi-aș lua o rochie de 10 dolari, m-aș vedea undeva la malul mării, dar mai am de negociat cu el. Eu vreau un eveniment restrâns și să stăm 3-4 zile, o săptămână, nu doar o seară și gata, a doua zi ne trezim și înfruntăm realitatea”, a spus Lili Sandu pentru cei de la viva.ro.

„Nu îmi doresc o nuntă clasică în adevăratul sens al cuvântului, știu că am multe rude care și-ar dori să vină la evenimentul acesta și nu vreau să le dezamăgesc”, a spus și Silviu, iubitul acesteia.

Aceasta a vorbit despre abuzurile primite din partea tatălui său

„Relația cu tatăl meu a fost o relație dificilă, rece, presărată cu puțină violență în copilărie. Tatăl meu înțelegea iubirea cu autoritate, cu bătaie. Nu cred ca tata mi-a spus vreodată «Te iubesc». Lucrurile au rămas neclare între noi, nu am apucat (n.red. să rezolve lucrurile), nu s-a întâmplat asta. L-am iertat, după ce s-a întâmplat tragedia, am suferit atât de mult. Tatăl meu era atât de puternic și de autoritar”, a declarat Lili Sandu în podcast-ul lui Măruță.

„Nu știu, asta nu am mai pus-o pe lista de priorități, (n.r. căsătoria), pentru că, efectiv, a fost cu pandemia, nu am avut timp, cu bebe. Nu este o prioritate pentru noi în acest moment, suntem împreună, suntem soț și soție, ne-a dat Dumnezeu un copil, de aici nu mai plecăm nicăieri.

Merg periodic și îl împărtășesc pe Thomas, ne împărtășim și noi. Părintele ne înțelege, știe că suntem un pic deraiați de la ce ar trebui să fie, că e normal să fii căsătorit în fața lui Dumnezeu, dar cred că faptele și iubirea noastră contează mai mult decât faptul că nu am ajuns să facem acest pas, dar o să-l facem, cu siguranță”, a spus Lili Sandu pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies