Home Stiri Lili Sandu, însărcinată cu al doilea copil

Lili Sandu, însărcinată cu al doilea copil

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 764 views 2 minute timp de citit
  • Lili Sandu este însărcinată cu al doilea copil.
  • Actrița a dat vestea în mediul online, într-un mod inedit.
  • Aceasta trăiește o perioadă extrem de frumoasă, deoarece medicii nu îi dădeau șanse de a rămâne gravidă pe cale naturală.

Lili Sandu este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta a dat vestea într-un mod inedit, spre marea bucurie a fanilor. Artista a primit, în urmă cu mai mulți ani, un diagnostic dur. Asemenea Ginei Pistol, Lili Sandu avea șanse extrem de mici de a rămâne însărcinată, însă, din fericire, o minune s-a produs.

Acum, aceasta se pregătește pentru a naște cel de-al doilea copil. Cu toate acestea, artista nu a dat prea multe detalii, dar se bucură din plin de perioada pe care o trăiește.

Cum a dat Lili Sandu vestea cea mare?

Lili Sandu a făcut o serie de Instastory-uri prin care și-a întrebat fiul ce i-ar plăcea să aibă. Acesta a răspuns că i-ar plăcea să aibă o surioară, moment în care Lili Sandu a spus: „Dar, uite, dacă e în burtică acum, te bucuri?”.

Așadar, Lili Sandu este însărcinată pentru a doua oară, iar fanii așteaptă să afle mai multe lucruri despre acest lucru. Din fericire, actrița îi va ține la curent.

Actrița a recunoscut că, din cauza tatălui său, are traume din copilărie

Lili Sandu a declarat că modul în care a fost crescută de tatăl ei i-a cauzat multe traume, însă, în timp, a reușit să le accepte și să lucreze în acest sens. Aceasta a acceptat să vorbească deschis despre aceste lucruri în cadrul unei emisiuni online.

„Relația cu tatăl meu a fost o relație dificilă, rece, presărată cu puțină violență în copilărie. Tatăl meu înțelegea iubirea cu autoritate, cu bătaie. Nu cred ca tata mi-a spus vreodată «Te iubesc». Lucrurile au rămas neclare între noi, nu am apucat (n.red. să rezolve lucrurile), nu s-a întâmplat asta. L-am iertat, după ce s-a întâmplat tragedia, am suferit atât de mult. Tatăl meu era atât de puternic și de autoritar”, a spus Lili Sandu în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies