HomeStiri Lili Sandu ne pregăteşte o surpriză cu „ochi”?

Lili Sandu ne pregăteşte o surpriză cu „ochi”?

autor Elena Yvette
802 views 2 minute timp de citit

Frumoasa Lili Sandu este îndrăgostită până peste cap şi recunoaşte lucrul acesta. De când se iubeşte cu modelul internaţional Silviu Tolu, artista noastră este în culmea fericirii. Efectiv radiază şi are privirea unei adolescente îndrăgostite.

Lili-Sandu-ne-pregăteşte-o-surpriză-cu-„ochi”

„Eu cred că am atins apogeul, pentru că sunt fericită, iubesc, radiez, mă bucur de fiecare moment şi în primul rând mă iubesc pe mine şi atunci lumea din jurul meu simte lucrul ăsta şi ăsta este un plus”, a declarat Lili Sandu pentru Libertatea.

Lili Sandu ne pregăteşte o surpriză cu „ochi” 2

Chiar dacă presa speculează că Lili ar „aştepta” inelul de logodnă, aceasta a declarat că nu este pregătită, ci este chiar puţin speriată de ceea ce se întâmplă cu jurul ei.

Teama de un nou divorţ o sperie?
„Sunt atât de multe exemple, din păcate, în ziua de astăzi, în care acel act chiar nu funcţionează. Nu este o prioritate pentru noi să avem acel act. Vrem să urmăm cursul acestei relaţii, aşa cum este ea. Dacă o să ducă undeva la modul în care noi doi vom avea într-adevăr o familie, ce aş putea să cer mai mult? Dar nu este un pas pe care noi îl urmărim cu tot dinadinsul sau ne gândim că trebuie să-l facem pentru că asta spune societatea”, a mai afirmat Lili pentru sursa citată.

Chiar dacă cei doi îndrăgostiţi nu au vorbit despre nuntă, artista recunoaşte că au discutat despre copii.

„Copii, câţi o vrea Dumnezeu. Nu mai contează. Dar dacă sunt fetiţe… El (n.r. – Silviu Tolu) să nu audă asta”, a mai spus râzând Lili.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..