Home Stiri Lili Sandu, sperietură mare în Grecia: „Am avut parte de o întâmplare neplăcută”

Lili Sandu, sperietură mare în Grecia: „Am avut parte de o întâmplare neplăcută”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 384 views 3 minute timp de citit
  • Lili Sandu a plecat într-o vacanță de familie în Grecia.
  • Vremea neplăcută și valurile extrem de mari i-au creat un atac de panică acesteia.
  • Lili Sandu a declarat că abia așteaptă să se întoarcă în România, pentru a se putea liniștii în totalitate.

Lili Sandu a plecat într-o vacanță de familie în Grecia. Cu toate acestea, o experiență ce trebuia să fie de neuitat, datorită peisajelor pe care le oferea, le-a oferit lui Lili, copilului și partenerului, în schimb, o sperietură soră cu moartea.

Lili Sandu a povestit că, în momentul în care se plimbau cu feribot-ul, din cauza condițiilor neprielnice, barca în care se aflau a început să se miște puternic. Vremea neplăcută și valurile extrem de mari i-au creat un atac de panică acesteia, dar și fiului său, care a trecut printr-un moment neplăcut.

Cu toate că vacanța fost una reușită per total și a ajutat-o să scape de stresul acumulat în ultima perioadă, Lili Sandu a declarat că abia așteaptă să se întoarcă în România, pentru a se putea liniștii în totalitate.

Lili Sandu, experiență de coșmar în Grecia

„Doamne, azi a fost o aventură aventuroasă, cum îmi place mie să-i zic. Am avut parte de o întâmplare neplăcută. Am crezut că o să fie ceva foarte frumos, dar a fost un coșmar. Venirea cu feribotul către Atena. Deci nu cred că am făcut atât de multe rugăciuni în ultimul an. Am crezut că murim.

Nu vreți sa știți prin ce am trecut. Am făcut și un atac de panică. Chiar ne-am speriat foarte tare, lui Thomas i-a fost foarte rău. Valurile erau extrem de mari. Ne-am speriat foarte tare, nu o să mai repet experiența asta. Bine că am ajuns cu bine, abia aștept să ajungem acasă, foarte frumos în Atena, dar tot mai bine e în București”, a povestit Lili Sandu în mediul online.

Actrița a avut o relație dureroasă cu tatăl ei

În urmă cu puțin timp, Lili Sandu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei. Aceasta a mărturisit că tatăl ei a fost extrem de sever cu ea și nu își aduce aminte ca vreodată să îi fi spus că o iubește.

Mai mult decât decât atât, aceasta a mărturisit că, de câteva ori, a și lovit-o și nu a avut deloc o relație cu el așa cum ar fi fost normal. Cu toate acestea, Lili Sandu a decis să-l ierte, dar traumele din trecut încă sunt vizibile.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies