Home Stiri Lili Sandu vorbește despre abuzurile primite din partea tatălui: „Înțelegea iubirea cu bătaie”

Lili Sandu vorbește despre abuzurile primite din partea tatălui: „Înțelegea iubirea cu bătaie”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 333 views 3 minute timp de citit
  • Lili Sandu a vorbit deschis despre traumele din copilărie.
  • Aceasta a fost abuzată fizic de către tatăl ei, ori de câte ori acesta avea ocazia.
  • Lili Sandu are un băiat care o ajută să se refacă în urma problemelor cauzate de tatăl său.

Lili Sandu, chiar dacă, acum, este o adevărată inspirație pentru multe persoane, viața ei este plină de traume. Aceasta a fost invitată în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre persoanele care i-au schimbat viața cel mai mult. Printre acestea se numără și tatăl ei care, ori de câte ori putea, o agresa fizic.

De asemenea, Lili Sandu a declarat că și fiul ei i-a schimbat viața, dar într-un mod pozitiv, deoarece îi dă șansa să trăiască alături de el ce nu a trăit alături de tatăl ei.

Lili Sandu a avut o copilărie extrem de grea

„Relația cu tatăl meu a fost o relație dificilă, rece, presărată cu puțină violență în copilărie. Tatăl meu înțelegea iubirea cu autoritate, cu bătaie. Nu cred ca tata mi-a spus vreodată «Te iubesc». Lucrurile au rămas neclare între noi, nu am apucat (n.red. să rezolve lucrurile), nu s-a întâmplat asta. L-am iertat, după ce s-a întâmplat tragedia, am suferit atât de mult. Tatăl meu era atât de puternic și de autoritar.

Atât de mult mi-am dorit copilul ăsta, dar nu am avut ajutor, toate astea se adună. Am luat 25 de kilograme în sarcină. A meritat fiecare secundă în care plângeam în barbă, copilul ăsta e ceva cu el, cred că undeva ne-am întâlnit pe undeva. E băiat și cred că a venit pe lume ca să repare relația mea cu tatăl meu”, a povestit Lili Sandu.

Aceasta spune de ce nu a făcut nunta, deși este logodită de trei ani

„Nu știu, asta nu am mai pus-o pe lista de priorități, (n.r. căsătoria), pentru că, efectiv, a fost cu pandemia, nu am avut timp, cu bebe. Nu este o prioritate pentru noi în acest moment, suntem împreună, suntem soț și soție, ne-a dat Dumnezeu un copil, de aici nu mai plecăm nicăieri.

Merg periodic și îl împărtășesc pe Thomas, ne împărtășim și noi. Părintele ne înțelege, știe că suntem un pic deraiați de la ce ar trebui să fie, că e normal să fii căsătorit în fața lui Dumnezeu, dar cred că faptele și iubirea noastră contează mai mult decât faptul că nu am ajuns să facem acest pas, dar o să-l facem, cu siguranță”, a spus Lili Sandu pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies