Home Stiri Liliana Ştefan şi Dan Bittman s-au despărţit

Liliana Ştefan şi Dan Bittman s-au despărţit

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 722 views 3 minute timp de citit

Mai este foarte puţin din acest an, dar veștile proaste continuă să apară. O altă despărţire a zguduit showbizul românesc, iar aceasta a avut loc între Liliana Ştefan şi Dan Bittman.

După 25 de ani de relaţie, cei doi au decis să pună punct poveștii lor de iubire. Aceştia nu au fost căsătoriţi, deoarece nu au crezut că un act poate schimba cu ceva ceea ce simt unul pentru altul. Vestea a fost dată chiar de el, în cadrul unei emisiuni televizate.

Artistul a declarat că el şi Liliana s-au despărţit acum patru ani şi nici nu mai locuiesc împreună, dar acest lucru se întâmplă doar de un an. Cei doi nu au vrut să lase niciun act să intervină între ei, atât pentru că au considerat că nu i-ar ajuta cu nimic, cât şi pentru că ar fi putut strica tot ceea ce au construit în atât timp.

„Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând, nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia… Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi, cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?»”, spunea artistul în urmă cu mai mult timp.

Chiar şi mama copiilor lui a vorbit despre acest subiect, fiind de părere că relaţia lor funcţionează mult mai bine în această formulă. „Nu vedem verighetă, pentru că, într-un fel, mie mi se pare că e o întrebare venită după foarte mulți ani și este inutil, sincer. Adică mi se pare o chestie inutilă. Am văzut foarte mulți oameni cu verighetă care au schimbat-o de câteva ori. Ce am făcut? Adică unde-i adevărul?”, a declarat fosta iubită a lui Dan Bittman, în urmă cu mai multă vreme.

Dan Bittman a avut o relaţie extrem de mediatizată şi cu Mihaela Rădulescu, despre care vorbeşte cu foarte multă admiraţie. În cadrul unui interviu acordat celor de la femeiede10.ro, artistul s-a destăinuit despre momentul în care s-au cunoscut.

„ Ne-am sedus reciproc. A fost suficient să ne întâlnim o singură dată şi să ştim că ne vom mai întâlni şi vom fi împreună peste un timp. Nu ştiam. Ne-am văzut întâmplător la Festivalul Mamaia, primul de după Revoluție. Iubitul ei de atunci, Dan Chişu, inventase pentru prima dată în România «camera de oaspeţi», pentru VIP-uri. Toţi voiau să ajungă acolo. Şi la salonul VIP ne-am văzut. Eu aveam pe atunci o iubită, Simona. Îţi spun sincer, când am văzut-o pe Mihaela, dar şi ea pe mine, am avut sentimentul amândoi că ne-am spus că vom fi împreună, cândva. Dar tot asa, pasiune mare, scântei multe, doua caractere puternice… Pe Mihaela nu poate s-o ţină nimeni în frâu. O foarte frumoasă povestea de dragoste, nimic de zis…”, a mărturisit solistul trupei Holograf…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies