HomeStiri Mondene Lindsay Lohan, terorizată de fostul iubit: “Mi-a fost teamă că Egor ar putea să-mi stropească fața cu acid!”

Lindsay Lohan, terorizată de fostul iubit: “Mi-a fost teamă că Egor ar putea să-mi stropească fața cu acid!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 877 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/09/lindsay_0.jpg

În cadrul unui interviu acordat pentru o emisiune din Rusia, Lindsay Lohan a povestit despre întâmplările nefericite petrecute în timpul relației cu fostul ei iubit, Egor Tarabasov.

Lindsay Lohan Press Conference At Social Film Loft - 2014 Park City

Se pare că Lindsay era terorizată de fostul ei iubit și chiar se temea pentru viața ei.

„Tocmai mă duceam la culcare, iar el a intrat nepoftit la mine în casă și a început să mă strângă de gât. Mi-a fost teamă că Egor ar putea să-mi stropească fața cu acid. Am reușit să ajung pe balcon și am început să strig cât mă țineau puterile: «Încearcă să mă ucidă, sunați la poliție!» Sunt norocoasă că am reușit să ajung la Moscova să pot povesti ce s-a întâmplat”, a declarat Lindsay în cadrul unei emisiuni TV din Rusia.

Însă Egor a negat orice acuzație care i-a fost adusă: „Mi s-a adus la cunoștință că fosta mea logodnică, Lindsay Lohan, plănuiește o nouă campanie de mânjire a imaginii mele atât în presa rusă, cât și în cea internațională. Relația mea cu Lindsay s-a încheiat în iulie 2016. În lunile care au urmat, au fost numeroase încercări de discreditare a numelui meu prin denaturarea relației noastre, publicând fapte mincinoase și făcând acuzații false”…

Sursa foto: Getty Images

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed