Home Stiri Lino Golden îi urmează exemplul lui Abi. Se laudă cu banii și accesoriile scumpe

Lino Golden îi urmează exemplul lui Abi. Se laudă cu banii și accesoriile scumpe

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Nimeni nu se aștepta ca Lino Golden și Abi Talent să devină prieteni, deoarece aceștia au fost implicați într-un scandal de proporții. După ce s-au înjurat ca la ușa cortului, cei doi au ajuns să se numească „frați”, iar Lino chiar a copiat unele gesturi ale lui Abi Talent.

Pe contul său de Instagram, trapperul s-a afișat cu un teanc de bani și și-a arătat noul ceas Rolex Oyster, pentru care a trebuit să scoată din buzunar 15.900 de euro. Pe vremea când acesta era prieten cu Alex Velea, cel care l-a ajutat să ajungă unde se află astăzi, Lino era mult mai modest și nu se lăuda cu ceea ce are, dar, de când este prieten cu Abi, se pare că s-a schimbat.

Relația dintre Alex Velea și Lino Golden a fost atât de strânsă, încât acesta își dorea ca el și Antonia să fie nași la nunta sa: „Avem planuri mari amândoi. Nu am cerut-o încă de soție, dar, când o să fie, o să afle toată lumea. Vreau să o cer de soție, îmi doresc să facem copii, să ne căsătorim, să avem un viitor împreună. Suntem încă totuși tineri, avem 22 de ani, dar suntem foarte serioși. Nași vor fi, bineînțeles, Antonia și Alex”, a mărturisit acesta, pentru cei de la cancan.ro.

Mai mult decât atât, în anul 2016, Lino a luat o decizie care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. În semn de recunoștință pentru Alex Velea, acesta și-a făcut un tatuaj cu chipul său. Împreună cu Mario Fresh, cei doi au fost „fiii adoptivi” ai lui Alex Velea și ai Antoniei, aceștia fiind principalii pioni în ceea ce privește carierele lor. Acum, amândoi au rupt legătura cu „părinții” lor și își văd de viață pe cont propriu…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies