Home Stiri Lino Golden o atacă pe Iulia Albu: „Îi iau găina și o fac aripioare”

Lino Golden o atacă pe Iulia Albu: „Îi iau găina și o fac aripioare”

autor Buinoschi Andreea
416 vizualizari

După ce a dat de pământ cu Alex Velea, acum Lino Golden și-a îndreptat atenția către o altă persoană, aceasta fiind nimeni alta decât Iulia Albu. Cu toate că nu se știe motivul pentru care a făcut acest lucru, trapperul a ținut să își exprime gândurile pe internet.

„Pentru Iulia Albu. Știu că nu o știe nimeni, dar îi transmit eu așa. Poate îi iau găina, o tai, fac aripioare și i-o trimit”, a zis acesta, conform celor de la spynews.ro. Cântărețul era extrem de revoltat pe fosta soție a lui Mihai Albu și nu a ezitat să facă acest lucru public.

Mesajul a fost postat chiar în dimineața acestei zile, dar, după ceva timp, Lino l-a șters. În urmă cu o lună, Iulia Albu l-a criticat extrem de dur pe Lino, deoarece, conform spuselor sale, promovează ura între rase. Așa cum se aștepta toată lumea, trapperul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns imediat, acela fiind și momentul în care lucurile au degenerat.

„@linogolden promovează ura rasială. Sinistru, penibil, abject. Asta, fireste, Dacă nu cumva consideră ca Suntem toti niste «animale» unii, oi, probabil, altii, cotârle. «Of mice and men» aș putea vorbi ore în sir. Păcat ca nu am compania lui Steinbeck. Aviz brandurilor pe care le endorsează. Hai să vorbim despre influencing 🦩”, a fost mesajul Iuliei.

Acuzatul a răspuns și el imediat, criticând-o dur pe vedetă: „Nu știu ce ai înțeles tu prin rasa inferioară. Înțeleg că ești bătrână și că nu înțelegi glumele și meme-urile, dar ești penibilă. Te pup dulce. Ți-ai căutat-o cu Velea, te-a făcut faimoasă. Și acum ți-o cauți și cu mine și vrei un răspuns public. Vă dați seama ce nonvalori cu absolut nicio pricepere în viață în niciun domeniu au ajuns să vorbească despre niște oameni care chiar fac ceva cu viața lor”…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..