Home Stiri Mondene Livian, reacție după ce a văzut imaginile compromițătoare cu Bianca de la Puterea Dragostei: „Sunt lovit. Simt…”

Livian, reacție după ce a văzut imaginile compromițătoare cu Bianca de la Puterea Dragostei: „Sunt lovit. Simt…”

autor Negriu Elena
1,5K views

Livian de la Puterea Dragostei a vorbit despre Bianca în cadrul unui vlog,

unde și-a spus punctul de vedere la scandalul prin care trece aceasta după ce s-a aflat că a făcut videochat, a jucat în filme pentru adulți și au ajuns pe internet imagini compromițătoare cu ea.

„Prieteni, susținători, admiratori, fanatici, vă pup și vă mulțumesc că sunteți alături de mine și nu numai de mine, în momentele astea cruciale, ci foarte mare parte alături de Bianca.

Subiectul acestui clip este reacția mea asupra celor apărute pe internet. (…)

Ne-am despărțit pentru că aveam noi discuțiile noastre, în fine.

În astea două săptămâni îmi era greu să stau departe de ea, ei îi era greu să stea departe de mine, ea dorindu-și să mă recucerească, și nu numai ea, că și eu mi-am dorit, dar știam că ceva nu merge.

Aproape a reușit, o să vedeți în emisiune, au fost niște clipe extraordinar de frumoase. (…)

E de judecat faptul că acel băiat a profitat de faptul că Bianca era disperată după dragostea lui, de a-l vedea împlinit.

El a profitat să facă bani, care la vârsta respectivă nu cred că au ajuns în buzunarele amândurora, el a profitat de faptul că le avea și din ciuda că Bianca a depășit situația respectivă, pentru ea a fost o etapă, o etapă de care nu ar trebui să fie mândră.

Dar etapa aia a trezit-o la realitate, sper că a învățat.

Băiatul ăsta e de judecat că, pe lângă că a expus-o, a și scos la iveală ce a scos sau a permis să se afle, nu și-a dat interesul să îngroape.

Nu a gestionat situația ca un bărbat, dacă era bărbat nu făcea ce a făcut și nu o expunea.

Nu o privesc cu ură pe Bianca, nu am dezamăgire, sunt lovit, simt nervi, dar nu pentru ce a făcut, ci pentru ce a gândit în perioada aia.

Dar nu pot să reacționez urât. Era altceva dacă vedeam chestiile alea în perioada în care era cu mine. (…)

Respect ceea ce a fost între noi, respect sentimentele pe care le avem și o să am grijă de ea toată viața, fiindcă nu mi-a greșit cu nimic, să mă înșele, să mă trădeze.

O să mă țin de promisiune. I-am explicat ce o să urmeze, am pregătit-o. Primele două zile au fost dezastrul de pe pământ, a fost greu, dar e tare.

Ea e femeia care merge, se împiedică, plânge, dar în timp ce plânge se încarcă cu putere. Bianca plânge, dar când își revine are o tărie de se schimbă total.

Așa cum ați văzut o altă Bianca în astea șapte luni, ea nu a călcat strâmb nici măcar cu o conversație.

Astea au fost niște greșeli ale tinereții. Dacă eu, despărțit fiind de ea, îi țin partea, vă zic chestiile astea foarte imparțial, contra drăcușorului care mi-ar zice să profit.  (…)

Bianca, dacă te uiți, sunt alături de tine și o să treci prin asta”, a spus Livian de la. Puterea Dragostei

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed