HomeStiri Mondene Liviu Guță și Axinte, din nou la cuțite

Liviu Guță și Axinte, din nou la cuțite

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 975 views
Liviu Guță și Axinte, din nou la cuțite in Stiri Mondene

Deși toată lumea a crezut că problemele dintre ei s-au încheiat, se pare că lucrurile stau exact invers. Axinte și Liviu Guță se ceartă din nou, dar motivul a rămas același: banii.

„Axinte de la Vacanța Mare e omul care îmi datorează 20.000 de euro din anul 2009, atunci când am cântat foarte, foarte mult, în Piatra Neamț și prin sate, comune… Din 20.000 de euro, țin minte, ca să nu fiu nesimțit, că sunt un băiat care recunosc și sunt foarte sincer… Din 20.000 cred că am primit vreo 6.000, iar restul s-au dus pe Apa Sâmbetei”, a spus manelistul pe contul său de YouTube.

Liviu Guță și Axinte, din nou la cuțite in Stiri Mondene

„Cum procedează și acum Axinte, Florin Petrescu, la spectacolele pe care le organizează… (…) Am filmări cum Axinte vorbește cu unul dintre patronii unui restaurant că mai bine aduce pe altcineva, pentru că Liviu Guță nu mai cântă, că Liviu Guță ia foarte mult, că Liviu Guță e țepar… Vă dați seama că, în toți anii mei de cântat, Axinte mi-a făcut cel mai mare rău… Pentru că atunci când nu te supui și nu mergi pe banii pe care ți dă el, încep să facă manevre…”, a continuat acesta.

Liviu Guță și Axinte, din nou la cuțite in Stiri Mondene

„El ce face? Merge la primari, sună ca să vadă primarul că m-a sunat, și apoi zice că am dat eu țeapă/.. Dar el te sună înainte și îți zice că nu mai e spectacol. Nu am cum să demonstrez că trebuie să îmi dea 14.000, el pe asta s-a și bazat. Neavând, pe atunci, firmă” , a mai zis Liviu Guță.

Liviu Guță și Axinte, din nou la cuțite in Stiri Mondene

„Eu fac vloguri pentru că îmi place să povestesc anumite lucruri din viața mea, anumite lucruri despre unii care mi-au făcut, într-un fel sau altul, rău și eu cred că este ceva normal, ca să știe lumea câte manevre și câte chestii mi s-au făcut de-a lungul timpului”, a concluzionat bărbatul…

Sursa

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed