Home Stiri Liviu Vârciu este gata pentru a ajunge în fața altarului

Liviu Vârciu este gata pentru a ajunge în fața altarului

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 720 views 2 minute timp de citit

Liviu Vârciu renunță la viața de burlac și se pregătește pentru nunta cu Anda Călin. După cinci ani de relație, aceștia urmează să își unească destinele, iar actorul le-a arătat fanilor o parte din pregătirile marelui eveniment.

„O să vedeţi vineri ce se va întâmpla. De fapt, o să fie evenimentul anului. Eu, împreună cu echipa mea, o să facem ce nu am făcut până acum niciodată”, a spus Liviu Vârciu pe pagina sa de Instagram.

„Femeia, scai pe mine. Femeia, lipitoare profesionistă. Singura femeie cu care am cea mai lungă relaţie din viaţa mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, vă jur. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligentă femeie pe care eu am avut-o în viaţa mea. A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă, cum să mă suporte. Eu sunt un om greu de digerat.

Am avut şi noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artişti, de vedete, noi am fost singurii care am spus că ne despărţim primii. Noi ne-am certat din prima săptămână până acum. Sunt cinci ani de ceartă. Eu încă sunt cu femeia şi ne iubim.

Anda chiar m-a suportat. Eu sunt un om dificil, nervos, mama dacă îmi spune «Băi, mamă, prea o…». De un an, am început să ne sudăm, să mai lase şi ea de la ea. Că nu lasă moldoveanca neam!”, a spus actorul în cadrul unei emisiuni televizate, conform cancan.ro.

„La începutul relației, a mai încercat să mai aibă niște scăpări pe care nu le-a dus la bun sfârșit, pentru că nu a mai apucat. Nu știu dacă le-ar fi dus, el spune că nu, dar să nu băgăm mâna în foc nici pentru noi, dar păi pentru alții, și a văzut cum stă treaba cu mine, că mă cam prind de lucruri și nu prea poate face nimic și s-a potolit! El zice că, oricum, nu are nevoie și nu ar face nimic, dar, ți-am spus, nu băgăm mâna în foc pentru nimeni. Atât timp cât toate merg bine, îi oferi celuilalt încredere deplină”, a spus Anda în cadrul unui interviu pentru ciao.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies