HomeStiri Liviu Varciu se tine de glume. Cum isi va numi fetita?

Liviu Varciu se tine de glume. Cum isi va numi fetita?

autor Elena Yvette
600 views 2 minute timp de citit

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară.

Liviu Varciu se tine de glume. Cum isi va numi fetita

Toate aceste împrejurări frumoase l-au făcut pe Liviu Vârciu să aibă o stare bună şi să fie cum este el de obicei: pus pe şotii şi cu glume în program. Atunci când a fost întrebat cum se simte iubita lui, acesta a dat un răspuns de-a dreptul neaşteptat.

„Anda nu vrea să iasă din spital, rămâne aici la cinci stele. Are trei mese pe zi, buton de panică, dacă are nevoie de ceva apasă pe buton şi apare cineva, acasă nu se întâmplă aşa!”, a declarat amuzat Liviu Vârciu despre iubita lui, Anda Călin.

Mai în glumă, mai în serios, Liviu a continuat în aceeaşi notă amuzantă:

„Anda e foarte bine, aşteptăm să îi dea găuri în urechi fetiţei, să îi punem cercei. O aşteptăm pe doamna doctor! Sunt două bunici, mama mea şi mama ei. Fiica-mea e mare, poate să o ajute. Dacă nu o să se descurce Anda, o să luăm o bonă internă. O thailandeză, 90-60-90, necăsătorită. Să sperăm că o să se descurce Anda. Nimeni nu e pregătit! Dar te învaţă Dumnezeu, se întâmplă ceva, o minune dumnezeiască. După cinci minute de când a fost scoasă din burtă şi, pusă la sân, a ştiut să mănânce. Sunt nişte lucruri fireşti!”, a completat Liviu Vârciu

Liviu Varciu se tine de glume. Cum isi va numi fetita (2)

Deocamdată nu s-a declarat oficial ce nume va purta fiica cea mică a lui Liviu şi a Andei, însă surse apropiate celor doi au declarat că cea mică se va numi Anastasia Maria, conform spynews.ro.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..