Liviu Vârciu și-a găsit jumătatea

Share

După ninsorile care au paralizat jumătate de țară, Liviu Vârciu a ieșit afară pentru a da zăpada la o parte și a-și curăța mașina. Numai că, surpriză, acesta era însoțit de o brunetă înaltă.

Liviu Vârciu și-a găsit jumătatea

După ce presa a speculat în mai multe rânduri că Liviu Vârciu ar avea o relație cu Diana Munteanu, bărbatul și-a făcut aparția în fața casei sale din București alături de o brunetă înaltă. Cei doi au zăbovit afară timp de câteva zeci de minute, pentru a da zăpada de pe trotuare și a-și curăța mașina. Înarmați cu o lopată și o perie specială pentru înlăturarea omătului de pe mașină, cei doi și-au făcut timp și pentru ei, sărutându-se de mai multe ori și chiar pornind o mică „bulgăreală”. Îndrăgostiții s-au echipat corespunzător, cu geci groase, fulare și mănuși, și s-au refugiat rapid în casă după ce au terminat de deszăpezit mașina.

Liviu Vârciu s-a mutat în noua lui casă chiar înainte de Crăciun și se speculează că acesta a investit bani mulți pentru a ieși exact cum și-a dorit. Misterioasa brunetă este prima femeie care îi calcă pragul, semn că între cei doi nu e numai o relație pasageră.

Liviu Vârciu și-a găsit jumătatea1

Liviu Vârciu a devenit cunoscut în România, după ce împreună cu Aurelian Ciocan a înființat, înainte de 2000, trupa L.A. „Ochii tăi” a fost cea mai cunoscută melodie a trupei, fiind fredonată și în prezent. Ulterior, el a jucat în mai multe telenovele românești și a fost prezentatorul emisiunii „Roata norocului” de la postul de televiziune Kanald D. Acesta a fost căsătorit de două ori, din primul mariaj rezultând singurul lui copil, Carmina Maria. Cea de-a doua căsătorie a fost împreună cu Adelina Pestrițu. S-au despărțit la scurt timp, fără să rămână în relații foarte bune, divorțul lor ținând ceva timp prima pagină a ziarelor…

Sursa foto: wowbiz.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news