HomeStiri Mondene Lora a amânat din nou nunta: „Nu mai știi ce să crezi”

Lora a amânat din nou nunta: „Nu mai știi ce să crezi”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 773 views
Lora a amânat din nou nunta „Nu mai știi ce să crezi” in Stiri Mondene

Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu, managerul său, de aproximativ șapte ani. Aceasta a fost cerută în căsătorie în urmă cu mai mult timp, iar nunta fusese programată din nou anul acesta. După ce, inițial, fusese anulată din cauza pandemiei, acum se pare că un alt motiv a dus la o nouă amânare.

Lora a amânat din nou nunta „Nu mai știi ce să crezi” in Stiri Mondene„Nunta? Nu știm când anume va fi. Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize. Mai așteptăm, avem răbdare”, a spus artista pentru cei de la click.ro.

Lora a amânat din nou nunta „Nu mai știi ce să crezi” in Stiri Mondene

Lora a spus dacă l-a furat sau nu pe Ionuț Ghenu de la Doinița Oancea

„Când am început să vorbim mai mult (n.r. – Lora şi Ghenu), era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014.  Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii, nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era.

Lora a amânat din nou nunta „Nu mai știi ce să crezi” in Stiri MondeneEu nu aveam cum să mă apăr. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem…

E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva”, a spus Lora în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruţă.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed