Home Stiri Lora a decis să renunțe la muzică în detrimentul cinematografiei? „O lume frumoasă și mult mai unită decât lumea din care vin”

Lora a decis să renunțe la muzică în detrimentul cinematografiei? „O lume frumoasă și mult mai unită decât lumea din care vin”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 543 views 2 minute timp de citit

Lora a jucat în filmul Pup-o, mă! 2: Mireasă nebună. Acesta urmează să ajungă pe ecranele cinematografice la începutul lunii septembrie, iar artista a dezvăluit că industria cinematografică îi place mult mai mult decât cea muzicală, cea în care a activat până acum.

„Am primit propunerea în perioada de 40 de zile după moartea mamei mele și am acceptat, pentru că văzusem prima parte și mi-a plăcut, iar, despre Alin Panc auzisem multe lucruri bune. Am plecat în Bali cu scenariul filmului în bagaj.

M-am simțit ca într-o familie și ei au fost frații mai mari. Am râs foarte mult, am povestit, am învățat enorm de la ei. Aveam momente când jucam toți și nu-mi venea să cred că mi se întâmplă mie ceva atât de frumos.
M-a resuscitat această experiență. Mai ales că mama mereu îmi spunea că i-ar plăcea să mă vadă «pe un ecran mare de cinema, într-un film».

E o lume frumoasă și mult mai unită decât lumea din care vin, cred că interpretarea anumitor personaje în videoclipurile mele, dar și experiența cu filmul «Lara», pentru copii și adolescenți, care s-a bucurat de un mare succes, m-au ajutat să am curaj să spun «Da» atunci când mi s-a propus «Pup-o, mă! 2: Mireasă nebună». Îmi place acest domeniu și îmi place să îmi împrumut inima unor personaje pentru a le spune povestea”, a spus Lora, potrivit cancan.ro, pentru cei de la libertatea.ro.

„Când s-a putut să nu fie un impediment pentru mine, să îmi și ajut prietenii, pentru că, până la urmă, ei sunt prieteni cu mine, să fie bine și pentru mine, și pentru ei, am fost acolo. Apoi, ne-am strâns mâna frumos, cum era de așteptat, și iată că se descoperă la emisiunea aceasta fețe noi, oameni talentați, oameni care pot să facă televiziune dacă vor! Așa cred, cred că este o pepinieră frumoasă acolo”, a spus Lora, după plecarea de la PRO TV, pentru playtech.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies