Home Stiri Lora a făcut un pas extrem de important pe plan personal

Lora a făcut un pas extrem de important pe plan personal

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 482 views 3 minute timp de citit
  • Lora a reușit să renunțe la fumat, un viciu pe care l-a avut mult timp.
  • Aceasta a spus că totul a început în liceu din cauza anturajului.
  • Artista a spus că mereu a fost o persoană rebelă.

Lora a reușit, după o perioadă destul de îndelungată, să se lase de fumat. Artista a declarat că totul a început în liceu din cauza persoanelor din jur.

Se pare că atât mama ei, cât și un băiat de care îndrăgostită, erau fumători, motiv pentru care și ea a început să practice acest viciu.

Lora a fost influențată de cele mai dragi persoane din viața ei

„Am renunțat la fumat după 23 de ani, mă bucur că am făcut asta. M-am apucat de fumat, pentru că mama mea fuma și făcea baloane de săpun umflate cu fum. Și un băiat de care eram îndrăgostită, că nu a fost suficientă mama, un băiat de care eram îndrăgostită era fumător.

Și eu, în clasa a 9-a, te scriam pe caiet, dacă erai fumător la baie. Eu te prindeam și te scriam pe caiet. Pâram, pentru că numele directorului era Petrescu și numele meu era Petrescu. Toată lumea credea că sunt fiică-sa, eu n-am avut tată. A fost o chestie cu «daddy issues» și am încercat să intru în grațiile directorului și pâram pe toată lumea.

În clasa a 10-a, am schimbat liceul, m-am îndrăgostit de un băiat care era fumător. Era cool, filozofa la țigară și cum să pierd eu filozofiile de la țigară în pauza mare? Mare greșeală, dar am reușit să mă las!”, a spus aceasta pentru cei de la cancan.ro.

Artista a fost o elevă rebelă

„Eu am fost un elev mediocru, pentru că nu mi-a plăcut sistemul niciodată. M-am revoltat tot timpul, am fost aia care se lua în gură cu anumiți profesori. Asta îmi aducea note de 2 sau 3, din cauza comportamentului. Și am fost considerată dificilă.

Eu am fost foarte luptătoare. Mi se părea că, dacă ceva e nedrept, era responsabilitatea mea să îndrept. Aveam «the hero syndrome», sindromul eroului adică. Am terminat cu 7, cred, liceul.

Ideea e că BAC-ul l-am luat cu 8,38, dar problema este că cea mai mică notă am luat-o la materia la care eram cea mai bună, la engleză scris. Am luat 7 și mi-a stricat toată media și îmi pare rău că n-am făcut contestație.

Eu compuneam în engleză pe vremea aia. Problema e că eu, luptătoarea, când a fost vorba să lupt pentru nota mea la BAC, la engleză, nu am mai luptat!”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies