Home Stiri Mondene Lora a pierdut șansa unei cariere internaționale din cauza unui fost iubit

Lora a pierdut șansa unei cariere internaționale din cauza unui fost iubit

autor Mirela
726 views
  • Lora se bucură de o carieră de succes și de multă împlinire pe plan sentimental.
  • Aceasta se bucură de o carieră de succes, la care foarte multe persoane doar visează.
  • Artista a declarat că, din cauza unui fost iubit, nu s-a putut bucura de succes și la nivel internațional.

Lora se bucură de o carieră de succes, așa cum toți artiștii își doresc să aibă. Aceasta are multe piese lansate, multe concerte la activ, dar și o mulțime de fani care o apreciază nespus de mult.

Cu toate că, în prezent, Lora se bucură de un succes foarte mare la nivel național, aceasta a declarat că putea să aibă succes și mai mare, care să treacă de granițele României, dar nu a putut face acest lucru din cauza geloziei unui fost iubit.

Lora nu a putut ajunge unde și-a dorit din cauza unei foste relații

„Am o poză foarte tare cu Maxi Jazz care mă strânge în brațe și care a stat să mă vadă în timpul concertului, pentru că a fost foarte impresionat. Pentru că am avut un iubit gelos pe vremea aia și nu voia să înțeleagă că Maxi Jazz are o soție și că soția lui e pe scenă cu el. Și omul chiar m-a admirat foarte mult și îi plăcuse concertul.

A vrut foarte mult să plecăm acasă. Așa s-a stricat o posibilă colaborare. Eu am tot respectul pentru oamenii care fac muzică la nivel internațional, mie, câteodată, mi-e greu și la nivel național”, a spus Lora, conform cancan.ro.

Artista a povestit cât a suferit din cauza lui Dan Badea

Lora a fost căsătorită cu Dan Badea în urmă cu mai mulți ani. Căsnicia lor a ajuns la final destul de repede și, în urmă cu ceva timp, artista a mărturisit că a avut foarte mult de suferit din cauza fostului ei partener.

Fosta prezentatoare a mărturisit că Dan Badea nu i-a fost alături atunci când a fost la pământ, în special în momentele în care a încercat să găsească modalități prin care să își vindece mama.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed