Home Stiri Lora a primit un diagnostic dur, chiar cu o zi înainte de a împlini 40 de ani

Lora a primit un diagnostic dur, chiar cu o zi înainte de a împlini 40 de ani

autor Mirela
199 vizualizari
  • Lora își serbează astăzi ziua de naștere. Aceasta schimbă prefixul, deoarece împlinește 40 de ani.
  • Artista se confruntă cu mai multe probleme de sănătate și, din această cauză, a fost nevoită să își amâne concertele din acest weekend.
  • Fosta prezentatoare trebuie să facă repaus vocal de aproximativ o săptămână.

Chiar cu o zi înainte să împlinească 40 de ani, Lora a primit o veste deloc bună din partea medicului. Aceasta a primit un diagnostic ce îi dă bătăi de cap și din punct de vedere profesional, deoarece trebuie să facă o pauză vocală de cinci zile.

Mai exact,, artista are nevoie să se liniștească și nu poate vorbi, cu atât mai puțin nu poate cânta. Tocmai din acest motiv, Lora a fost nevoită să amâne câteva concerte pe care le avea programate pentru weekend-ul acesta.

Cum se simte Lora?

„Dragilor, din motive medicale, nu mai pot susține concertele programate în acest weekend în Câmpulung Muscel și Zărnești. Îmi pare rău! Ne vedem data viitoare!”, le-a spus aceasta fanilor.

Eu joc mima următoarele cinci zile, că n-am voie să vorbesc. O am pe @dianamihai, pe care noroc că o iubesc, că, altfel, injecțiile din posteriorul meu ar fi mult mai dureroase decât sunt”, a transmis logodnica lui Ionuț Ghenu pe contul său de Instagram.

Cu toate acestea, Lora nu s-a lăsat descurajată de cele întâmplate. Aceasta a postat în mediul online câteva cuvinte cu ocazia zilei sale de naștere și se declară extrem de încântată de venirea vârstei de 40 de ani, menționând că este o decadă pe care a așteptat-o de foarte mult timp.

Artista a amânat nunta din cauza războiului

În urmă cu doar câteva săptămâni, Lora a anunțat că și-a amânat nunta și de data aceasta. După ce a anulat nunta din cauza pandemiei, acum susține că războiul a fost un factor care a influențat-o în acest sens.

Cu toate acestea, artista nu exclude ca, la un moment dat, marele eveniment să aibă loc, însă își dorește ca nimic neplăcut să nu mai intervină și vrea ca situația să revină la normal, așa cum era în urmă cu câțiva ani.

Mai mult decât atât, hârtia pe care ar primi-o în urma căsătoriei nu ar schimba nimic pentru ei, deoarece Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de mulți ani, iar lucrurile par să meargă extrem de bine între ei.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies