Home Stiri Lora a primit un mesaj emoționant din partea logodnicului ei: „Te iubesc fantastic de mult”

Lora a primit un mesaj emoționant din partea logodnicului ei: „Te iubesc fantastic de mult”

autor Mirela
215 views 3 minute timp de citit
  • Pe 23 iulie, Lora a împlinit 40 de ani și a serbat schimbarea prefixului, alături de persoanele dragi.
  • Din cauza anumitor probleme de sănătate, artista a trebuit să își anuleze concertele pe care urma să le susțină în weekend, chiar de ziua ei.
  • Cu ocazia zilei de naștere, Ionuț Ghenu, logodnicul ei, a postat un mesaj emoționant.

Lora și-a aniversat sâmbătă ziua de naștere. Aceasta, deși a fost nevoită să facă o pauză vocală, din cauza unor probleme de sănătate, a petrecut alături de Ionuț Ghenu și de prietenii cei mai apropiați. Aceasta s-a distrat de minune, a dansat și și-a făcut amintiri pe care, cu siguranță, le va ține minte, mai ales că a spus că abia aștepta să împlinească 40 de ani.

Artista și Ionuț Ghenu sunt împreună de peste șapte ani și trebuiau să facă nunta de ceva timp. Cu toate acestea, din cauza pandemiei și a războiului, cei doi au decis să mai aștepte ceva timp, până lucrurile se vor rezolva. Cu ocazia zilei de naștere a Lorei, Ionuț Ghenu i-a transmis un mesaj extrem de emoționant iubitei sale.

Ce urare a primit Lora din partea lui Ionuț Ghenu?

„Au trecut câțiva ani, nu? Am crescut amândoi. Am crescut frumos. Bine, mai mult tu. Astăzi este ziua ta, faci 40 de ani. Vreau să îți mărturisesc ceva. Tu ești supereroul meu! Te iubesc fantastic de mult”, a scris acesta în mediul online.

Relația dintre Lora și Ionuț Ghenu a fost foarte mult discutată, deoarece, nu de puține ori, s-a spus că artista i-ar fi furat iubitul Doiniței Oancea. În cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, fosta prezentatoare a spus că nu a furat iubitul nimănui și că totul a fost o neînțelegere, deoarece ea nu s-a putut apăra împotriva acuzațiilor care i-au fost aduse.

Artista a povestit cum a început relația dintre ea și logodnicul ei

Lora a declarat că, într-adevăr, Ionuț era implicat într-o relație, dar lucrurile nu mai mergeau deloc așa cum ar fi trebuit, iar timpul și discuțiile pe care le-au purtat amândoi, apropiindu se, i-au adus, în cele din urmă, împreună.

„M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii, nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era.

Nu, ea nu a fost prietena mea. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune, a fost prea târziu, când deja răul a fost făcut. Eu, atunci, eram divorţată. Într-adevăr, e o chestie acolo care încă mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate, că oamenii se întâlnesc, se înţeleg, se despart, o iau de la capăt cu alte persoane şi că asta este fix treaba lor”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies