HomeStiri Mondene Lora a vorbit despre despărțire

Lora a vorbit despre despărțire

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Lora a vorbit despre despărțire in Stiri Mondene

Lora este una dintre cele mai apreciate, dar și cele mai talentate artiste din România. Aceasta se bucură de o carieră de succes, dar nu se poate spune același lucru și despre viața sa personală.

Aceasta a fost greu încercată de viață. A divorțat, și-a pierdut tatăl și, de aproape un an, a pierdut-o și pe mama sa. Cu toate acestea, Lora a recunoscut faptul că nu toate rănile din trecut s-au vindecat, cicatricile încă au rămas.

Lora a vorbit despre despărțire in Stiri Mondene

De curând, Lora a postat un mesaj pe rețelele sociale și a vorbit despre cum persoana pe care a iubit-o i-a făcut doar rău, răzbunându-se pe ea. „Ai fost vreodată acuzat/ă de ceva ce n-ai făcut? Au fost vreodată gesturile, faptele sau vorbele tale înțelese greșit? Și dacă peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit… ne trezim cu răni greu de vindecat. Dar vindecarea are nevoie de timp. E un proces în care trebuie să crezi. «O rană» va spune o poveste și îmi doresc să fii acolo să o asculți și să o dai mai departe. #încurând”, a scris Lora în mediul online.

Lora a vorbit despre despărțire in Stiri Mondene

În urmă cu aproximativ șase ani, Lora și Dan Badea divorțau. Aceasta a vorbit despre momentele grele pe care le-a întâmpinat în căsnicie, iar ceea ce a spus nu este ușor de trecut cu vederea. „O să fiu foarte sinceră, fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ăla, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a declarat aceasta într-o emisiune difuzată pe Antena Stars…

Lora a vorbit despre despărțire in Stiri Mondene

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed