Home Stiri Lora a vorbit despre finalul relației cu Ionuț Ghenu: „Închid ușa pentru totdeauna”

Lora a vorbit despre finalul relației cu Ionuț Ghenu: „Închid ușa pentru totdeauna”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 420 views 2 minute timp de citit

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar artista a fost cerută în căsătorie de către Ionuț de două ori. De curând, aceasta a spus care este lucrul pe care nu l-ar ierta iubitului său.

„Am învățat să acceptam că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de undă și e ok. Când omul de lângă tine e încărcat și nervos, e bine să eviți discuțiile în contradictoriu și să nu adaugi presiune.

Iubirea ajută cuplurile să-și revină din momentele tensionate și, dacă dreptatea ta nu îți pompează ego-ul, dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită. Competiția între cine are mai multă dreptate distruge multe relații, din păcate. Ce sens are dreptatea ta, dacă omul iubit plânge?”, a spus aceasta pentru cei de la click.ro.

Lora este decisă să pună punct când nu mai este fericită

„Eu sunt genul de om care iert pentru liniștea mea, în timp ce îți închid ușa pentru totdeauna. Femeia trebuie să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist. Sunt anumite semne și, dacă le vezi din timp, asta te va feri să ajungi la înșelat, violență sau alte astfel de coșmaruri”, a mai declarat aceasta.

„Nunta? Nu știm când anume va fi. Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize. Mai așteptăm, avem răbdare”, a spus artista pentru cei de la click.ro.

„Când am început să vorbim mai mult (n.r. – Lora şi Ghenu), era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014.  Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele”, a spus Lora în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruţă.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies