Home Stiri Lora, amintiri dureroase din copilărie

Lora, amintiri dureroase din copilărie

autor Elena Yvette
197 vizualizari

Puţine persoane ştiu că artista Lora a avut o copilărie presărată cu durere şi tristeţe, deoarece tatăl său s-a stins din viaţă când aceasta avea doar patru ani. Pe lângă pierderea tatălui său, cântăreața a trăit pe propria piele şi sentimentul pierderii unui frate. 

Lora

Înainte de pierderea tatălui său, familia Lorei mai trecuse deja printr-un şoc traumatic, după ce primul copil al părinţilor săi a murit la doar câţiva anişori, lucru pe care artista a încercat să nu-l mai povestească nimănui. Aceasta a crescut doar în prezenţa mamei şi a fratelui său mai mic.

„Este o chestie pe care n-o mai simt. Tatăl meu a murit când eu aveam patru ani, eram foarte mică, mi-a lipsit în adolescență, mi-ar fi plăcut să aibă cine să mă apere, dar a făcut viața în așa fel încât să mă întărească și să mă învețe să fac asta eu singură. Dar l-am avut pe fratele meu și încă îl am pe fratele meu. O am pe mama mea care este și mamă și tată”, a declarat Lora într-un interviu acordat unei reviste locale.

În ceea ce priveşte moartea primului său frate, aceasta a mai declarat:

„A fost drama mamei mele. N-a fost drama mea, pentru că eu nu eram născută.”

Loviturile vieţii par să o facă să sufere foarte mult, mai ales şi după momentul în care succesul în domeniul muzical a făcut-o să înţeleagă câţi prieteni adevăraţi are lângă ea…

„Am rămas fără unii prima oară când am reușit în acest domeniu. Mi-au rămas prietenele cărora le cântam eu de când aveam 14 ani și-mi cunosc cel mai bine visurile. Cei care au apărut pe parcurs au dispărut ca prin minune. Eu eram genul de om care mă deschideam prea repede și am avut probleme la capitolul ăsta. Au intrat foarte mulți oameni în viața mea personală care n-aveau nicio legătură, care-mi zâmbeau, dar care nu mă plăceau. Am învățat că sunt oameni care au interese ascunse. E foarte fină linia între prieteni și trecători prin viața ta”, a mai declarat Lora, în cadrul interviului.

Sursa foto: stildevedeta.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies