Home Stiri Lora, declarații despre nunta ei cu Ionuț Ghenu

Lora, declarații despre nunta ei cu Ionuț Ghenu

autor Buinoschi Andreea
242 vizualizari

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de mai mulți ani și, deși aceasta a declarat că a fost cerută în căsătorie, nu se grăbesc să facă pasul cel mare, deoarece asumarea în acte a poveștii lor de iubire nu va schimba nimic între ei.

„Se va întâmpla cu siguranţă, însă, nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi”, a spus artista pentru cei de la okmagazine.ro.

„A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu, fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar, când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos! Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn, după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă.

A fost o relație atât de încercată și atât de greșit interpretată, am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni, dar era un membru prea important în echipă ca să pot renunța la el. Când nu am mai avut influențe din exterior și am fost persoane libere, totul s-a schimbat: a venit natural să ne împrietenim, apoi a urmat un scandal mediatic provocat, iar, în urma acelui scandal, ne-am apropiat foarte mult”, a spus artista pentru viva.ro, în urmă cu ceva timp.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies