Lora, declarații șocante despre temutul virus: „Am avut și eu, e foarte periculos, dar am scăpat cu bine”

Share

Lora a avut parte de o vacanță pe care, cu siguranță, nu o va uita niciodată. Aceasta a fost prinsă în Bali pentru cinci luni, totul fiind cauzat de pandemia de coronavirus. Artista s-a temut de ceea ce poate găsi în România și a decis că cel mai bine este să rămână în Asia.

Pe lângă faptul că a trebuit să stea departe de casă și de cei dragi pentru aproximativ o jumătate de an, Lora s-a și infectat cu un virus extrem de periculos. Înainte de aflarea rezultatelor controlului, medicii i-au spus artistei să se roage să aibă coronavirus, deoarece virusul din Bali este mult mai periculos. Acesta provoacă febra dengue, fiind o boală foarte periculoasă.

Din păcate, Lora nu a fost singura persoană infectată, ci și alți trei oameni. Cu toate acestea, toți patru au reușit să își revină, dar au fost nevoiți să facă tot ceea ce le-au spus medicii. „M-am rugat să nu ne îmbolnăvim toți în același timp. Am avut și eu, e foarte periculos, dar am scăpat cu bine. Nu am vrut să se panicheze cei de acasă. Doctorița a spus să ne rugăm să fie COVID și nu dengue. Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile. Atât. După aia mi-am revenit. (…) Frunze verzi de papaya, în cazul în care vi se întâmplă”, le-a spus artista celor de la Avantaje.ro.

În timpul vacanței din Bali, cântăreața a povestit, prin intermediul contului său de Instagram, cum au decis să rămână acolo: „Preferăm cu banii pe care îi avem să rămânem aici, să ne întâlnim cu ceilalți români. Sunt încă cel puțin trei cupluri foarte faine cu care am început să vorbim și pe Instagram și pe WhatsApp chiar și după 1 aprilie o să începem să ne întâlnim și să vedem unde ne stabilim tabăra. Mi se pare ireal că suntem aici și s-a întâmplat așa. Inițial am venit pentru două săptămâni, apoi se discuta despre instaurarea stării de urgență în România și am zis: «Ok, hai să mai rămânem până se termină viza». Am schimbat biletele de avion pentru 7 aprilie, când ni se termină viza, și am fost anunțați ieri că s-au anulat toate zborurile, nu primim banii înapoi. Probabil o să reprogrameze zborul fără extra costuri în momentul în care va fi posibilă întoarcerea noastră acasă”…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news