HomeStiri Mondene Lora, despre căsnicia eșuată cu Dan Badea: „Un an în care nu cred că a știut omul cine am devenit”

Lora, despre căsnicia eșuată cu Dan Badea: „Un an în care nu cred că a știut omul cine am devenit”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 685 views
Lora, despre căsnicia eșuată cu Dan Badea „Un an de zile în care nu cred că a știut omul cine am devenit” in Stiri Mondene

Invitată în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, Lora a abordat mai multe subiecte, printre care și divorțul de comediantul Dan Badea. Aceasta a spus că fostul ei partener nu a fost lângă ea atunci când a avut cea mai mare nevoie de el, dar nu regretă decizia de a se despărți de acesta.

„În 2014, eram căsătorită din 2012. Măritișul a ținut un an, bine… a mai fost un an așa de… greu. Era pe final și era de mult. Ajungeam acasă și dormeam, în principiu. Marți o luam de la capăt. Un an a fost așa. Vă rog să mă iertați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine. Un an în care nu cred că a știut omul cine am devenit, ce se întâmpla pe la cântări. Au început să vină multe lucruri dintr-odată.

Lora, despre căsnicia eșuată cu Dan Badea „Un an de zile în care nu cred că a știut omul cine am devenit” in Stiri MondeneBineînțeles că nu a mers și din cauza mea. Mariajul a eșuat din cauza… vieții care așa a dus lucrurile. Am simțit, la un moment dat, nu că sunt în comă, că nu mai am inimă în piept, că nu mai bate. Energia mea era acolo. Filmam 14-15 ore”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Lora, despre căsnicia eșuată cu Dan Badea „Un an de zile în care nu cred că a știut omul cine am devenit” in Stiri MondeneÎn prezent, Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu, logodnicul ei. În urmă cu ceva vreme, artista a povestit cum partenerul a cerut-o în căsătorie de două ori.

„A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu, fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar, când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos!

Lora a vorbit despre finalul relației cu Ionuț Ghenu: „Închid ușa pentru totdeauna” in Stiri MondeneApoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn, după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”, a declarat artista, în urmă cu ceva timp, pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed