Home Stiri Lora a dezvăluit de ce s-a retras de le Eurovision: „Eu nu pot fi ceea ce caută ei”

Lora a dezvăluit de ce s-a retras de le Eurovision: „Eu nu pot fi ceea ce caută ei”

autor Elena Yvette
570 views 2 minute timp de citit

Lora s-a înscris la Eurovision România 2017 foarte entuziasmată, dar s-a retras din competiție la scurt timp, fără a da prea multe explicații. Acum însă, după ce concursul a ajuns la final, artista a dezvăluit ce a determinat-o să se retragă din competiție.

lora-dezvaluit-de-ce-s-retras-de-le-eurovision-eu-nu-pot-fi-ceea-ce-cauta-ei

Lora s-a înscris anul acesta, pentru a doua oară, la concursul Eurovision România 2017. Aceasta a intrat în competiție cu piesa „I Know”, compusă de DaBeatFreaks, un grup de producători britanici, care au scris versuri pentru mulți artiști celebri, precum Sean Paul, Dizzee Rascal sau Meghan Trainor. Cu toate acestea, s-a retras din concurs la începutul lunii februarie, invocând „opinii diferite legate de modul în care se fac preselecțiile pentru concurs”.

Imediat însă ce au fost desemnați câștigătorii care ne vor reprezenta țara pe scena de la Kiev, Lora a făcut primele declarații despre adevăratele motive care au determinat-o să se retragă din competiție.

„Acum că s-a terminat concursul, îmi permit și eu să vă spun de ce m-am retras după audiții. Lăsând la o parte tot ce s-a speculat, la mine e simplu. La un moment dat, am fost și eu jurat. Respect această postură. Îi respect pe domnii Adrian Romcescu și Andrei Tudor. Părerea lor a contat foarte mult pentru mine. Eu am vrut să văd dacă eu pot fi ceea ce caută ei pentru acest an. Din comentariile lor, eu mi-am dat seama că ei consideră piesa ca fiind potrivită ca hit de radio, dar pentru concursul Eurovision ei au o altă viziune asupra melodiei. Le-am mulțumit pentru atenție și am plecat acasă. Până la urmă juriul este în concurs și pentru a influența părerile oamenilor, adică noi suntem aici să vă spunem ce credem noi că este mai bine”, a spus Lora la ProFM…

Eurovision România 2017 a fost câștigat de către Ilinca și Alex Florea, foști concurenți ai emisiunii „Vocea României”, care au interpretat melodia „Yodel It”.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies