Home Stiri Lora este sau nu însărcinată? Iată ce a spus Cove despre acest lucru!

Lora este sau nu însărcinată? Iată ce a spus Cove despre acest lucru!

autor Buinoschi Andreea
163 vizualizari

După plecarea Lorei din emisiune, Cove a declarat că motivul pentru care artista a părăsit Vorbește Lumea este datorat faptului că ar fi rămas însărcinată.

„Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gândit şi am găsit cea mai tare gașcă. Prima membră a găştii este Sore.

Lora avea probleme mai mari: picior luxat, copil. Treburi serioase”, a spus actorul în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Cove: „Îți mulțumesc că ai fost jumătatea mea pentru o vreme în emisiune”.

Lora: „Vreau să vă mulțumesc că am putut fi în contact cu showbizul, dar datoria mă cheamă, mă așteaptă publicul, petrec ore la studio, cred că este o veste tristă pentru admiratorii mei, dar bună pentru cei care îmi admiră activitatea muzicală”.

Cove: „Oricând ai loc în această echipă minunată”, a fost discuția celor doi.

Vestea plecării a fost dată chiar de către Lora, în timpul unei ediții a emisiunii de la PRO TV. „Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă, în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine.

De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas-bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis, alături de colegi, ca, odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului «Pup-o, mă 2». (…) Aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, le-a spus artista telespectatorilor când a dat vestea că nu va mai lucra la PRO TV…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies