Home Stiri Lora, la doar un pas de a-și pierde viața

Lora, la doar un pas de a-și pierde viața

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 576 views 2 minute timp de citit

De curând, Lora a acordat un interviu şi a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente ale sale. Artista a fost la doar un pas de a-şi pierde viaţa în urma unui accident de maşină, acesta fiind momentul în care a decis să se mute în București.

„M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că, uneori, mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo. În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo, pentru că vreau să-mi amintesc… Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost ok.

A fost momentul în care am crezut că îmi vor crește mustăți în studio și că nu voi mai păși pe scenă, pentru că problemele pe care le-am avut în urma acestui accident au fost nu numai de natură fizică, ci și psihologică. Partea bună este că așa am început să compun și mi-am dezvoltat această latură despre care nu știam că există și am început să compun și pentru alții, dar mă obișnuisem cu ideea că eu nu voi mai fi vreodată pe scenă. E greu ca, deodată, să nu mai fii frumușică, dar te obligă să-ți dezvolți aptitudini, iar când am reparat totul și pe plan psihic și fizic, am rămas cu aptitudinile”, a spus artista pentru cei de la viva.ro.

De asemenea, Lora şi-a pierdut ambii părinţi, mama sa stingându-se din viaţă chiar la începutul anului trecut. Pentru a trece peste mai repede, prezentatoarea de la Vorbeşte Lumea a plecat în Bali, fiind convinsă că încărcătura energetică şi spirituală a locului o va ajuta…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies