Home Stiri Lora, mărturisiri despre drama care a marcat-o: îmi amintesc de fiecare dată când…

Lora, mărturisiri despre drama care a marcat-o: îmi amintesc de fiecare dată când…

autor Negriu Elena
628 views 2 minute timp de citit

Lora a stat de vorbă în cadrul unui interviu luat de Cream (Claudia Pavel) și a făcut dezvăluiri despre drama care a marcat-o și despre care știau foarte puține persoane.

Lora a dezvăluit cum i s-a schimbat viața în urma unui accident de mașină prin care a trecut cu puțin timp înainte de a se muta în Capitală.

La acea vreme, artista avea 21 de ani și urma să se mute din Galați în București, când a trecut prin cumpăna vieții sale, când era cât pe ce să își piardă viața.

M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor.

A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo.

În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…

Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost Ok. Am reușit să trec peste traumă. Am venit la București ca o fugă, am lăsat în urmă tot.

Am plecat la București cu bani de drum, undeva la 50 de lei, o geacă de piele împrumutată și un pachet ieftin de țigări.

O perioadă am stat pe la prieteni”, a povestit Lora în cadrul interviului luat de Cream pentru kfetele.ro…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies