Home Stiri Mondene Lora, mesaj dur: „Nu am timp de lucruri și oameni mici”

Lora, mesaj dur: „Nu am timp de lucruri și oameni mici”

autor Elena Yvette
942 views

Se pare că Lora vrea să elimine toate energiile negative din jurul său. Artista a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, în care spune că vrea să-și concentreze atenția asupra planurilor profesionale.

lora-mesaj-dur-nu-timp-de-lucruri-si-oameni-mici

Lora și-a surprins fanii virtuali cu un mesaj postat pe pagina ei de Facebook. În dreptul unei fotografii în care artista apare din spate și i se vede doar părul blond, aceasta a scris un mesaj, transmițându-le celor care o urmăresc că vrea să se îndepărteze de toți cei care nu cred în ea, o subestimează sau o bârfesc.

„Sunt un omuleț care a muncit mult să-și îndeplinească visele… și mai am multe de îndeplinit. Am doar vise frumoase, curate și îndeplinirea lor nu-mi va aduce bucurii doar mie, ci tuturor celor care mă iubesc, mă respectă, mă apreciază și mă înconjoară.

Primul pas în îndeplinirea lor este sa mă depărtez de toți cei care nu cred în mine, mă subestimează și mă bârfesc. Acei «prieteni» care mi-au deschis inima, doar pentru a sădi acolo neîncredere și nesiguranță în mine.

Îmi pare rău, dar eu nu mai am timp de lucruri și oameni mici. Energia mea va fi direcționată doar acolo unde pot crea ceva frumos, alături de oameni frumoși. Cu drag”, a scris vedeta în postarea cu pricina.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. „Ești un omuleț frumos care bucură oamenii. Să nu te simți prost când oamenii te bârfesc cu gura spurcată. Tu ai ceva mai de valoare care bate constant. Inima ta”, i-a scris o amică virtuală…

În același timp, au fost și fani care au crezut zvonul cum că artista s-ar pregăti să fie mămică și a felicitat-o: „Felicitări pentru noua postură de mămică!”. Lora însă a ținut să clarifice lucrurile, răspunzând într-o manieră foarte diplomată: „Nu sunt însărcinată, vă rog să nu mai credeți ce se spune la tv”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed