HomeStiri Mondene Lora, momente de chin după rapel: „Mă ustura carnea”

Lora, momente de chin după rapel: „Mă ustura carnea”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Lora, momente de chin după rapel „Mă ustura carnea” in Stiri Mondene

Lora este una dintre artistele din România care a ales să se vaccineze împotriva coronavirusului. Zilele trecute, aceasta și-a făcut rapelul, iar simptomele pe care le-a experimentat nu au fost unele deloc ușoare, acesta fiind și motivul pentru care nu a putut ține emisiunea.

Lora, momente de chin după rapel „Mă ustura carnea” in Stiri Mondene

„Marți am avut rapelul. Am ajuns acasă și, prima dată, m-a luat somnul, dar nu știam dacă este de la frică. M-am trezit a doua zi de dimineață, miercuri, cu o energie super bună. În timpul emisiunii, m-a luat așa o chestie. Eram cu o stare de leșin, amețită și nu puteam să păstrez imaginea.

Am ajuns acasă, m-am descălțat și am adormit pe canapea. M-am trezit seara, pe la ora 10. M-am trezit cu migrene, febră 38, dar eu simțeam că ard mai tare. Mă ustura carnea și nu puteam să mă ridic. Dacă mă ridicam, simțeam că îmi cade capul, eu care nu am niciodată dureri de cap. Pentru mine, durerea de cap a fost anormală.(..)

Lora, momente de chin după rapel „Mă ustura carnea” in Stiri Mondene

Am avut aceste simptome după rapel, le-am considerat normale, însă am rămas acasă. M-am trezit a doua zi, crezând că sunt bine. Eram puțin transpirată, m-am ridicat în fund pe pat, așteptam să văd dacă mi se întâmplă ceva. Când m-am ridicat să mă duc la baie, eram beată fără să fiu beată. M-am ținut de pereți și am confirmat echipei că nu pot să ajung la emisiune”, a declarat artista pe conturile sale de socializare.

În urmă cu mai bine de o lună, după ce i-a fost administrată prima doză, Lora le-a spus fanilor cum se simte, accentuând ideea că oamenii au lansat multe teorii conspiraționale.

„Mă simt bine, mulțumesc de întrebare! Recunosc că mi-a fost frică. Ce înseamnă faima și controversa din jurul unui lucru!… Aseară, la vaccin, era o doamnă mai în vârstă care avea niște ochi… se uita la mine ca un pui, ca un copil mic, speriată. I-am spus că o să fie bine. Nu puteai să intrii cu nimeni în cabinet. Vă dați seama că oamenii, chiar dacă se vaccinează, sunt în vârstă și le este frică, pentru că aud tot felul de tâmpenii.

Lora, momente de chin după rapel „Mă ustura carnea” in Stiri Mondene

Mi-a fost o frică, mă așteptam să îmi fie rău. M-am vaccinat din cauza meseriei pe care o am. Sunt expusă și pot fi un purtător fantastic. Aș înnebuni să știu că vreun invitat al meu, care are probleme de sănătate, ar lua nenorocirea asta”, a mărturisit Lora pe rețelele de socializare, după doar o zi de la vaccin.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed