Home Stiri Lora pleacă de la cârma emisiunii „Vorbește Lumea”

Lora pleacă de la cârma emisiunii „Vorbește Lumea”

autor Buinoschi Andreea
177 vizualizari

Lora a decis să plece de la PRO TV și a făcut anunțul chiar la televizor. Aceasta nu va mai prezenta emisiunea Vorbește Lumea, deoarece vrea să se axeze pe carieră, dar și pe afacerea sa.

„Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă, în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine.

De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas-bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis, alături de colegi, ca, odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului «Pup-o, mă 2». (…) aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, le-a spus artista telespectatorilor.

În urmă cu ceva timp, Lora a povestit cum partenerul ei, Ionuț Ghenu, a cerut-o de soție de două ori. „A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu, fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar, când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos! Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn, după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă.

A fost o relație atât de încercată și atât de greșit interpretată, am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni, dar era un membru prea important în echipă ca să pot renunța la el”, a mărturisit aceasta pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies